×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-11
Līdz 31. maijam jaunieši aicināti piedalīties projektu konkursā

Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina novada jauniešus piedalīties projektu konkursā, lai īstenotu kādu no savām idejām, kuras aktivitātes vērstas uz Siguldas novada iedzīvotājiem. Projektu konkursa kopējais finansējums ir 2000 eiro, no kuriem viens projekts var saņemt līdzfinansējumu līdz 500 eiro.

Konkursā pieteikumus var iesniegt neformālās izglītības un brīvā laika aktivitātēm, jauniešu līdzdalības veicināšanas aktivitātēm (skolēnu pašpārvaldes, jauniešu domes, jaunatnes nevalstiskās organizācijas), sporta un kultūras pasākumiem, labdarības pasākumiem, kā arī vides labiekārtošanai.

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, projekta pieteikumu iesniegšanas termiņš tiek pagarināts līdz 31. maijam. Projekta pieteikumi jāiesniedz jauniešu iniciatīvu centrā “Mērķis”, elektroniski nosūtot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv. Projektu konkursa nolikums pieejams šeit, bet ar vadlīnijām pieteikuma veidlapas aizpildīšanā iespējams iepazīties šeit. Projekta noslēgumā būs jāiesniedz arī atskaite par paveikto un finansējuma izlietojumu.

Jauniešu projektu konkurss norisinās jau otro reizi, un tā mērķis ir veicināt Siguldas novada jauniešu iniciatīvu realizēšanu un līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē, kā arī sniegt iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un realizēšanā. Pērn tika realizētas 3 projektu idejas: pašvaldības finansējumu savu iniciatīvu realizēšanai ieguva trīs jauniešu komanda – Markuss Kozlinskis, Lote Katrīna Cērpa un Elza Rūta Jordāne – ar projektu “Mūzikas republika”. Projekta īstenošanas laikā Siguldas pagasta Kultūras namā tika izveidota ar mūzikas instrumentiem aprīkota mūzikas telpa, kurā bez maksas var muzicēt ikviens jaunietis vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kā arī norisinājās sešas meistarklases ar Latvijā zināmiem mūziķiem, kuras kopumā apmeklēja 110 dalībnieki. Ar projektu “Zoom In, Zoom Out” Niklāvs Kadiķis Siguldas novada jauniešiem organizēja nodarbības par video veidošanu, fotogrāfēšanu un dizainu, lai varētu attīstīt Siguldas jauniešu mediju “KO”. Savukārt projekta “Teātra grupa jauniešiem” laikā ikvienam jaunietim bija iespēja piedalīties teātra pulciņā, kuru vadīja Aiva Paleja. Šo projektu izstrādāja novadnieki Mārtiņš Aigars Ziedonis un Dāvis Gavars.

Plašāka informācija vai konsultācijas par projekta pieteikuma sagatavošanu var saņemt jauniešu iniciatīvu centrā “Mērķis”, rakstot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67974168.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi