×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-12
Dzimtsarakstu nodaļa atsāk klātienē pieņemt laulību iesniegumus

Ņemot vērā Latvijas Republikas Tieslietu ministrijā pieņemto lēmumu attiecībā uz laulību noslēgšanu dzimtsarakstu nodaļās, sākot no 12. maija Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa klātienē atsāk pieņemt iesniegumus laulības noslēgšanai. Tāpat klātienē kā līdz šim tiek reģistrēti dzimšanas un miršanas fakti. Dzimtsarakstu nodaļā valstī izsludinātā ārkārtējā stāvokļa laikā apmeklētāju pieņemšanas laiks katru darba dienu ir no plkst. 10.00 līdz 12.00.

Atsaucoties uz noteiktajiem ierobežojumiem, apmeklētājiem jāņem vērā, ka laulības iekštelpās un ārpus telpām var norisināties ne vairāk kā 25 cilvēku sastāvā (ieskaitot laulājamos, lieciniekus, dzimtsarakstu nodaļas amatpersonas un citas personas), ievērojot divu metru distanci vienam no otra un epidemioloģiskās drošības pasākumus (izņēmumi divu metru distances ievērošanai ir personas, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā; vecāks un viņa nepilngadīgie bērni, ja viņi nedzīvo vienā mājsaimniecībā; personas, kuras veic darba vai dienesta pienākumus). Tāpat jāņem vērā, ka pasākuma laiks iekštelpās nepārsniedz trīs stundas, ārtelpās – netiek ierobežots. Reģistrējot laulību dzimtsarakstu nodaļas telpās, ierobežojumu ievērošanu un dezinfekcijas līdzekļu pieejamību nodrošina Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa, bet noslēdzot laulību ārpus dzimtsarakstu nodaļas – personas, kuras vēlas noslēgt laulību.

Dzimtsarakstu nodaļa atgādina, ka iesniegumu par laulības noslēgšanu, kurš parakstīts ar diviem drošiem elektroniskiem parakstiem var iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi inita.vigante@sigulda.lv. Savukārt, ja personas vēlas laulības reģistrāciju pārcelt, lūgums sazināties un vienoties par citu laulības noslēgšanas laiku, rakstot uz e-pasta adresi inita.vigante@sigulda.lv.

Jau ziņots, ka iesniegumus par atkārtotām civilstāvokļa aktu apliecībām un izziņām var iesniegt elektroniski tīmekļa vietnēs www.latvija.lv vai www.epakalpojumi.lv. Papildu informācija apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi