×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-13
Izstrādās projektu maģistrālā ūdensvada izbūvei un ielas seguma pārbūvei Vainagu ielā

Ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu nodrošinātājs SIA “Saltavots” šā gada 24. martā izsludināja iepirkumu “Būvprojekta izstrāde Vainagu ielas maģistrālā ūdensvada izbūvei un ielas seguma pārbūvei”. Piedāvājumu iesniegšana noslēdzās 22. aprīlī, un Iepirkumu komisija, kuras sastāvā ir gan SIA “Saltavots”, gan Siguldas novada pašvaldības speciālisti, šobrīd veic piedāvājumu izskatīšanu un izvērtēšanu.

Plānots, ka, realizējot būvprojektu, Vainagu ielā tiks izbūvēts maģistrālais ūdensvads un veikta ielas seguma pārbūve, risinot lietus ūdeņu novadīšanu. Maģistrālā ūdensvada izbūvi finansēs SIA “Saltavots”, bet ielas seguma atjaunošanas darbus – Siguldas novada pašvaldība. Saskaņā ar Siguldas identitāti veidojošā tematiskā plānojuma vadlīnijām Vainagu ielas segumu plānots atjaunot ar bruģi, kā tas paveikts Meldru, Doņu un Kaijas ielā. Vainagu ielā plānots uzstādīt ceļa zīmes “Dzīvojamā zona”, kuru darbības zonā braukšanas atļautais ātrums ir 20 kilometri stundā, kā arī tiks izmantoti satiksmes mierināšanas paņēmieni – regulāri brauktuves sašaurinājumi, kas liegs automašīnām pārsniegt dzīvojamās zonās pieļaujamo braukšanas ātrumu.

Plānots, ka maģistrālā ūdensvada izbūves darbi varētu norisināties 2021. gadā, kam sekos ielas seguma atjaunošana.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi