×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-13
Siguldas novada bibliotēkas no 18. maija pagarinās darba laiku

Sākot no 18. maija, visas Siguldas novada bibliotēkas – Siguldas novada bibliotēka, Siguldas pagasta Centra bibliotēka, Jūdažu bibliotēka, Mores pagasta bibliotēka, Allažu pagasta bibliotēka – pagarinās darba laiku. Turpmāk bibliotēkas darbdienās strādās no plkst. 11.00 līdz 15.00, nodrošinot grāmatu, žurnālu un CD/DVD apmaiņas iespēju.

Drošības apsvērumu dēļ brīva pieeja pie grāmatu plauktiem, preses lasītavai, datorlasītavai, kā arī bērnu literatūras nodaļai pagaidām netiek atjaunota. Jau izsniegtajām grāmatām lietošanas termiņš tiks pagarināts līdz brīdim, kamēr valstī netiks atcelts ārkārtas situācijas stāvoklis.

Lai izvairītos no drūzmēšanās un liekas uzkavēšanās bibliotēkā, bibliotēku speciālisti aicina grāmatas, tostarp bērnu grāmatas, rezervēt iepriekš, izmantojot bibliotēku elektroniskā kopkataloga autorizēto sistēmu “Mana bibliotēka”. Tajā ar bibliotekāra piešķirto lietotāja vārdu un paroli var attālināti pasūtīt grāmatas un citus dokumentus. Rezervācija iespējama arī zvanot uz konkrēto bibliotēku. Pasūtījumus varēs saņemt, ierodoties bibliotēkā. Gadījumos, kad attālināta rezervācija nav iespējama, bibliotēkas darbinieki palīdzēs izvēlēties grāmatas uz vietas bibliotēkā.

Ar iepriekšēju pierakstu un līdzi ņemot sejas masku, nepieciešamības gadījumos pieaugušajiem tiek nodrošināta iespēju līdz 15 minūtēm izmantot datoru ar interneta pieslēgumu e-pastu sūtīšanai, rēķinu samaksai internetbankā vai citām svarīgām darbībām.

Apmeklējot bibliotēku, ieteicams izmantot drošu sejas masku un ņemt vērā iespējamību, ka intensīva apmeklētāju plūsma var tikt regulēta.

Bibliotēkā joprojām netiks nodrošināta skenēšana un kopēšana. Lasītāju atnestās grāmatas un žurnāli tiek ievietoti karantīnā, un nākamajiem lasītājiem būs pieejami pēc 10 dienām.

Bibliotēkas sniedz pakalpojumus apmeklētājiem, nodrošinot divu metru distances un principa – viens apmeklētājs uz četriem kvadrātmetriem – ievērošanu. Bibliotēku apmeklētāji aicināti rūpēties par savu roku higiēnu, bibliotēkas nodrošinās iespēju ievērot roku higiēnu. Apmeklētāji aicināti izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt bibliotēku, ja ir elpceļu infekcijas slimības simptomi. Pakalpojumu nodrošināšana notiek, ievērojot Ministru kabineta noteikto ārkārtējo situāciju valstī un Kultūras ministrijas izstrādāto “sanitāro protokolu”.

Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar attiecīgo bibliotēku. Tālruņa numuri: Siguldas novada bibliotēka – 67973258; Siguldas pagasta Centra bibliotēka – 67800954; Jūdažu bibliotēka – 67957025; Allažu pagasta bibliotēka – 67970289; Mores pagasta bibliotēka – 64147200.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi