×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-14
Bērnudārzos nodarbības klātienē atsāk vecāko grupiņu audzēkņi

Šonedēļ Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs piecus un sešus gadus vecie audzēkņi atsākuši klātienes nodarbību apmeklējumu – patlaban bērnudārzus apmeklē 180 vecāko grupiņu audzēkņi, daļai darbojoties apvienotajās grupās. Bērnudārzu vadītājas atgādina, ka audzēkņi, kuru vecākiem ir iespēja darboties no mājām, skolotāju uzdevumus var veikt attālināti sadarbībā ar pedagogiem. Plānots, ka vecāko grupu audzēkņu apmācības norisināsies līdz 19. jūnijam. Šajā laikā katra iestāde topošajiem pirmklasniekiem organizēs apliecību izsniegšanu grupas ietvaros bez vecāku klātbūtnes, līdz ar to tradicionālie pirmsskolas izglītības iestādes izlaidumi nenotiks.

Lai veiksmīgāk organizētu pašvaldības bērnudārzu darbu vasaras periodā, šobrīd izglītības iestāžu vadītāji veic aptauju savu audzēkņu vecāku vidū, noskaidrojot bērnu apmeklējumu vasarā, ja pēc 9. jūnija valstī noteiktā ārkārtējā situācija tiktu atcelta.

Atgādinām, ka bērniem līdz piecu gadu vecumam aizvien paliek spēkā noteiktie bērnudārzu apmeklētības ierobežojumi, proti, tiek nodrošinātas dežūrgrupas audzēkņiem, kuru vecāki strādā šobrīd Covid-19 izplatības apkarošanā iesaistītajās nozarēs, kā arī tiem audzēkņiem, kuriem citu pieskatīšanas iespēju nav, kuru ģimenes locekļi pēdējo 14 dienu periodā nav bijuši ārvalstīs, nav bijuši kontaktā ar Covid-19 saslimušajiem.

Palielinoties bērnu apmeklējumam bērnudārzos, palielinās risks inficēties ar koronavīrusu Covid-19, tāpēc aicinām vecākus nopietni izturēties pret visā valstī noteiktajām piesardzības prasībām, kā arī katrā iestādē noteiktajiem drošības pasākumiem.

Pašvaldība aicina ģimenes izvērtēt bērnudārza apmeklējuma nepieciešamību valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā, kas ar valdības 7. maija lēmumu pagarināta līdz 9. jūnijam!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi