×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-14
Nodarbinātības valsts aģentūra aicina pieteikt sezonas darbu vakances

Lai veicinātu darbaspēka piesaisti sezonas darbiem, Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) ir uzsākusi kampaņu, aicinot darba devējus, kuriem ir nepieciešami sezonas darbinieki, reģistrēt aktuālās vakances tīmekļa vietnē www.nva.gov.lv, tādā veidā piesaistot darba meklētājus šīm vakancēm.

​Nodarbinātības valsts aģentūras tīmekļa vietnē ir izveidota īpaša sadaļa, kurā tiks apkopotas sezonas darbu vakances. Vakanču popularizēšanai tiks izmantoti arī citi NVA informatīvie kanāli. Izveidotajā sadaļā aicināti ielūkoties arī darba meklētāji.

Kā uzsver Nodarbinātības valsts aģentūra, katru gadu sezonas darbu darba devēji, tai skaitā Latvijas lauku saimniecības, izjūt darbaspēka trūkumu un piedāvā gan pastāvīgu, gan sezonas darbu dažādās nozarēs, tāpēc ir izveidota šāda platforma, kas, iespējams, ļaus efektīvāk atrast nepieciešamos darbiniekus.

Papildu informācija, kā arī aktuālākās vakances dažādās jomās apskatāmas tīmekļa vietnē www.nva.gov.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi