×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-14
Pakāpeniski tiek atjaunota klientu apkalpošana pašvaldībā un tās iestādēs

Ņemot vērā valdības pieņemtos lēmumus pakāpeniski samazināt Covid-19 dēļ ieviestos ierobežojumus, Siguldas novada pašvaldības iestādes no 18. maija pakāpeniski atjaunos savu darbību un atsāks klientu pieņemšanu klātienē. Tomēr, ja tas ir iespējams, iedzīvotāji ir aicināti izmantot elektroniskās saziņas un pakalpojuma iespējas, kā arī izvērtēt klātienes konsultāciju nepieciešamību.

Siguldas novada Pakalpojumu centrs pagarina klātienes klientu pieņemšanu – klientus pieņems katru darba dienu no plkst.  8.00 līdz 12.00. Pārējā laikā pašvaldības pakalpojumus ir iespējams izmantot elektroniski:

  • portālā e.sigulda.lv;
  • vienotajā valsts un pašvaldību portālā latvija.lv;
  • parakstītu ar drošu elektronisko parakstu, iesniegumu vai dokumentu iespējams nosūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv.

Saziņai ar pašvaldību aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 80000388 vai rakstīt uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat aicinām sazināties ar atbildīgo speciālistu, rakstot uz viņa e-pasta adresi. Informācijas apmaiņa ar iedzīvotājiem notiks arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv pakalpojumā “Vēstule pašvaldībai”, kā arī sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes 1. nodaļas Siguldas filiāle savu darbību atjaunos tikai pēc ārkārtējā stāvokļa atcelšanas un klientus apkalpos tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Tāpat pēc iepriekšēja pieraksta iespējams saņemt jau sagatavotus personu apliecinošus dokumentus PMLP Rīgas 1. nodaļā.

Būvniecības kontroles nodaļa klātienes apmeklētājus pieņems pirmdienās un ceturtdienās tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sūtot pieteikumu uz e-pastu buvvalde@sigulda.lv vai zvanot uz tālruni 67800956. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, telefona numurs, adrese un īss situācijas izklāsts, lai klientu apkalpošanas speciālisti varētu sazināties un norunāt ar attiecīgo speciālistu konkrētu laiku.

Pārējo pašvaldības iestāžu darba laiks un apmeklētāju pieņemšanas kārtība paliek nemainīga līdz turpmākajiem pašvaldības pieņemtajiem lēmumiem.

Aicinām joprojām ikvienu novadnieku būt atbildīgam par savu un apkērtējo veselību, ievērot piesardzības pasākumus, kā arī sekot līdzi pašvaldības pieņemtajiem lēmumiem tīmekļa vietnē www.sigulda.lv vai pašvaldības sociālo tīklu vietnēs Facebook un Twitter.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi