×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-15
Siguldas Sporta centrs pakāpeniski atsāk darbību

Ņemot vērā valdībā pieņemtos lēmumus par sporta norises vietām, Siguldas Sporta centrā pakāpeniski tiek atsākti pakalpojumi apmeklētājiem. No 15. maija sportot gribētājiem būs iespēja atsākt regulārus treniņus Siguldas Sporta centra Spēka zālē, bet no 18. maija tiks atsāktas grupu nodarbības un Sporta diagnostikas pakalpojumi: fizioterapija, uztura speciālista konsultācijas un slodzes testi. Patlaban drošības nolūkos peldbaseins un Ūdens atrakciju parks apmeklētājiem paliek slēgts līdz turpmāku ierobežojumu atcelšanai.

Pakāpeniski atsākot Siguldas Sporta centra darbību, plānotas vairākas izmaiņas apmeklējumu ierastajā kārtībā. Siguldas Sporta centra apmeklējums iepriekš jāpiesaka zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi ssc@siguldassports.lv. Tāpat apmeklētājiem jāņem vērā valstī noteikti pulcēšanās ierobežojumi, vienā telpā pulcējoties ne vairāk kā 25 cilvēkiem un ievērojot divu metru distanci vienam no otra, kā arī Sporta centra izstrādātie noteikumi, kas pieejami tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv.

Sporta centra visās darbības zonās, ģērbtuvēs un pie ieejas ir pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi, ko aicina izmantot gan ierodoties, gan dodoties prom, kā arī treniņu laikā. Spēka zālē un citās zonās ir izvietoti virsmu dezinfekcijas līdzekļi, lai nodrošinātu sporta inventāra dezinfekciju pirms un pēc to lietošanas. Gan Spēka zālē, gan grupu nodarbību zonās maksimālais apmeklētāju skaits ir 24 personas. Lai nodrošinātu nepieciešamo divu metru distanci starp sportotājiem, Spēka zālē vairāki blakus esošie trenažieri ir norobežoti un nevar tikt vienlaicīgi izmantoti. Savukārt grupu nodarbības ar nelielu apmeklētāju skaitu notiks Vingruma zālē, bet ar lielāku apmeklētāju skaitu norisināsies skrejceliņa zonā.

Lai maksimāli mazinātu uzturēšanās laiku un saskarsmes iespējas Siguldas Sporta centrā, apmeklētāji iespēju robežās aicināti ierasties jau atbilstošā apģērbā, lai nebūtu jāapmeklē ģērbtuves. Ja tomēr ģērbtuves un dušas ir nepieciešamas, arī tajās ir jāievēro divu metru distance. Ģērbtuvēs nedrīkst vienlaicīgi atrasties vairāk par piecām personām; maksimālais uzturēšanās laiks vienai personai nedrīkst pārsniegt 15 minūtes. Jebkura apmeklējuma gadījumā līdzi jābūt iekštelpu apaviem, kurus varēs pārvilkt garderobē vai ģērbtuvēs.

Siguldas Sporta centra darba laiks darba dienās ir no plkst. 9.00 līdz 21.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00. Jebkurš apmeklējums Spēka zālē, grupu nodarbībās vai Sporta diagnostikas kabinetos nedrīkst pārsniegt divas stundas.

Siguldas Sporta centrs ar vislielāko atbildību izturas pret ikvienu apmeklētāju un pret valstī noteiktajiem ierobežojumiem, tāpēc arī apmeklētāji aicināti būt atbildīgie un ievērot arī iestādes noteiktos piesardzības pasākumus, kas publicēti Siguldas Sporta tīmekļa vietnē un izvietoti pie ieejas, kā arī visās darbības zonās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi