×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-18
Turpinās bērnu uzņemšana pašvaldības bērnudārzos jaunajam mācību gadam

Līdz 31. maijam pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv turpinās bērnu uzņemšana pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs jaunajam mācību gadam – vecāki aicināti apstiprināt, ka bērns jaunajā mācību gadā pirmsskolas izglītības iestādi uzsāks apmeklēt. Ja kāds no vecākiem līdz 31. maijam nesniegs apstiprinājumu bērna apmeklējumam pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē, brīvā vieta bērnudārzā tiks piedāvāta nākamajam bērnam reģistrā. Par vietu pieejamību pēc 31. maija Izglītības pārvalde sniegs atsevišķu informāciju. Patlaban apstiprinājumus nav iesnieguši 75 vecāki; Izglītības pārvaldes speciālisti drīzumā ar konkrētajiem vecākiem sazināsies, lai pārliecinātos, ka bērna vietu var atdot nākamajam bērnam reģistrā.

Izglītības pārvalde atgādina, ka vecākiem, kuru bērni ir reģistrēti pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu reģistrā, e-pastā aprīļa beigās atkārtoti tika nosūtīta informācija par bērnam piešķirto individuālo identifikācijas kodu. Tiem bērnu identifikācijas kodiem, kuriem ir piešķirta vieta kādā no pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēm, portālā e.sigulda.lv pieejama informācija par vietas piešķiršanu pirmsskolas izglītības iestādē jaunajā mācību gadā.

Vecākiem pēc apstiprinājuma iesniegšanas portālā e.sigulda.lv desmit darba dienu laikā jāsazinās ar attiecīgās pirmsskolas izglītības iestādes vadītāju, izmantojot pirmsskolas izglītības iestāžu reģistrā norādīto kontaktinformāciju, lai vienotos par ērtāko laiku dokumentu iesniegšanai un līguma slēgšanai.

Ja izvēlētajā pirmsskolas izglītības iestādē nebūs brīvu vietu, bet bērnam rinda pirmsskolas izglītības iestādes apmeklējumam būs pienākusi, Izglītības pārvaldes speciālists sazināsies ar vecākiem, lai vienotos par vietu citā pirmsskolas izglītības iestādē.

Gadījumā, ja bērnam vairs nav nepieciešama vieta pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē, vecāki tiek aicināti portālā e.sigulda.lv aizpildīt e-iesniegumu “Atteikties no bērnam piešķirtās vietas Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē”.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā ar Siguldas novada Izglītības pārvaldi ir iespējams sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 67970914 vai rakstot uz e-pasta adresi izglitiba@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi