×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-21
Sestdien atvērs Raiņa parka basketbola laukumu, skeitparku un bērnu rotaļu laukumu

Aicinām ikvienu apmeklētāju izturēties nopietni pret valstī noteiktajiem piesardzības pasākumiem, ievērot divu metru distancēšanos vienam no otra, kā arī personīgo roku higiēnu. Visos Raiņa parka ieejas punktos būs uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļu stendi, kurus apmeklētāji aicināti izmantot gan ierodoties, gan promejot. Tāpat aicinām parka apmeklētājus izvērtēt, vai attiecīgajā parka zonā nav pārsniegts 25 cilvēku pulcēšanās ierobežojums.​

Ievērojot Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādātās rekomendācijas par sporta norises vietām, Raiņa parkā esošie āra trenažieri pagaidām vēl būs norobežoti. Lai tiktu ievēroti noteiktie drošības pasākumi, Raiņa parku pastiprināti uzraudzīs gan Siguldas novada Pašvaldības policijas inspektori, gan sporta jomas pārstāvji. Gadījumā, ja drošības pasākumi netiks ievēroti vai pasliktināsies epidemioloģiskā situācija valstī, rūpējoties par visu novadnieku veselību un drošību, Raiņa parks apmeklētājiem var tikt atkal slēgts. Aicinām ikvienu būt vērīgiem un, novērojot noteikumu pārkāpumus, ziņot Pašvaldības policijai pa diennakts tālruni 26160288.

Jau ziņots, ka, nodrošinot nepieciešamos piesardzības pasākumus, individuālajiem apmeklētājiem un organizētiem grupu treniņiem no 12. maija pieejams Siguldas pilsētas stadions, Gaujas pludmales volejbola laukumi, Siguldas 1. pamatskolas sporta laukums, Allažu Sporta centra sporta laukums, Fischer Slēpošanas centra sporta laukums, kā arī sporta laukums Peltēs. Savukārt Depo sporta laukumā, lai nodrošinātu kvalitatīva dabīgā zāliena izveidošanos, līdz jūnija sākumam laukuma zālāja daļa būs norobežota jebkādām aktivitātēm. Plašāka informācija par sporta norises vietu darba laiku, pieteikšanās organizēto grupu treniņiem un aktuālais treniņu grupu grafiks aplūkojams šeit.

Aicinām izvērtēt riskus, apmeklējot publiskas vietas, un rūpēties par personīgo higiēnu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi