×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-22
Turpinās ielu remontdarbi un satiksmes ierobežojumi pilsētas centrā

Darbu veicējs SIA “Strauteks” informē, ka šodien, 22. maijā, uzsākti asfaltseguma apakškārtas ieklāšanas darbi Melioratoru ielā. Iedzīvotājiem būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi. Tikmēr asfaltseguma frēzēšana turpinās Helmaņa un Ata Kronvalda ielā, bet Oskara Kalpaka un Jēkaba Dubura ielā uzsāks šķembu apakškārtas ieklāšanu. Uzņēmējs aicina autovadītājus ievērot noteiktos braukšanas ierobežojumus un samazināt ātrumu darbu zonā, jo nereti ātra vai pārgalvīga braukšana sabojā izveidoto šķembu kārtu pirms asfaltseguma ieklāšanas.

No šodienas, 22. maija, satiksmes organizācijas maiņa uz divām nedēļām notiks arī Pils ielā – transportlīdzekli stāvēšanai nevarēs novietot kā ierasts ielas labajā pusē, jo uz Pils ielas esošā seguma uzsāks horizontālo ceļa apzīmējumu uzklāšanas darbus, lai izveidotu ielu, kurā priekšroka satiksmē tiek dota velosipēdu vadītājiem. Satiksmes organizācijas maiņas laikā automašīnas lūdzam novietot autostāvvietā pie kultūras centra “Siguldas devons” vai Pakalpojumu centra.

No 25. maija labvēlīgu laikapstākļu gadījumā Ata Krovalda, kā arī Oskara Kalpaka un Jēkaba Dubura ielā līdz nākamās nedēļas beigām tiks ieklāta asfaltseguma apakškārta. Savukārt Helmaņa ielā no 25. maija turpināsies aku vāku remontdarbi.

Pārējās ielās, kurās plānoti asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi, tie turpināsies nākamajās nedēļās, ņemot vērā laikapstākļus. Savukārt Atbrīvotāju ielas pārbūves darbu uzsākšana plānota jūnija sākumā. Par šo darbu uzsākšanu pašvaldība informēs tuvākajā laikā.

Atgādinām, ka darbi tiek veikti dienas laikā un vakarā ceļu satiksme netiek ierobežota. Nekustamajiem īpašumiem ir nodrošināta piekļuve visas ielas garumā. Aicinām iedzīvotājus neatstāt transportlīdzekļus ielās, kurās paredzēti darbi!

Jau ziņots, ka asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbos šajā sezonā Siguldas novada pašvaldība investēs vairāk nekā vienu miljonu eiro, bet kopumā šajā gadā ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī remontiem paredzēti vairāk nekā 5,7 miljoni eiro.

Satiksmes dalībnieki darbu zonās aicināti būt piesardzīgiem un ievērot izvietotās ceļa zīmes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi