×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-26
Laurenču sākumskolas skolēni projektu dienā iepazīs dažādu profesionāļu ikdienu

Laurenču sākumskolā ceturtdien, 28. maijā, notiks projektu diena. Tās laikā attālinātās sarunās, kas norisināsies tiešsaistes tikšanās vietnē Zoom, piedalīsies dažādas sabiedrībā zināmas personas – augstus sasniegumus guvuši sportisti, mūziķi, uzņēmēji un citi dažādu profesiju pārstāvji. Skolēniem būs iespēja iepazīties ar šo personu ikdienu, uzdot jautājumus par to, kā rūpes par veselību iet roku rokā ar konkrēto profesiju.

Ar savu pieredzes stāstu dalīsies bijusī latviešu basketboliste, tagadējā Latvijas sieviešu basketbola izlases ģenerālmenedžere Gunta Baško, kamaniņu braucējs un triju olimpisko spēļu medaļu īpašnieks Andris Šics, kamaniņu braucējs Inārs Kivlenieks, vieglatlēte, Latvijas rekordiste septiņcīņā un pieccīņā un vairāku augstu sasniegumu ieguvēja Laura Ikauniece, futbolists Mārcis Ošs, basketbolists Jānis Blūms, bijušais latviešu futbolists un Latvijas futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs. Tāpat ar skolēniem virtuāli tiksies dziedātāja Ginta Krievkalna, dziedātāja un muzikālā audzinātāja Katō, bundzinieks un mūziķis Reinis Reķis. Savukārt par pilota profesiju jauniešiem stāstīs “AirBaltic” pilots Matīss Veiss, bet par savu uzņēmējdarbību – Signe Turauska.

Šīs projektu dienas mērķis ir veicināt skolēnu izpratni par veselīga dzīvesveida nozīmi, kas, kā atklāsies projekta dienas viesu pieredzes stāstos, var būt arī kā veiksmes atslēga citiem panākumiem un ceļā uz izvirzītajiem mērķiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi