×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-28
Noslēdzies konkurss “Siguldas novada Gada klase 2020”

Siguldas novada pašvaldība jau septīto gadu organizēja konkursu “Siguldas novada Gada klase”, lai veicinātu skolēnu motivāciju mācīties, dalību skolas un ārpusskolas pasākumos, kā arī veicinātu skolēnu klašu kolektīvu saliedētību; sekmētu novada skolu sadarbību ar pašvaldību; veicinātu veselīgu dzīvesveidu, brīvprātīgo darbu un labdarību. Patlaban konkurss ir noslēdzies. Ņemot vērā valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus un attālināto mācību procesu, plānots, ka konkursa laureāti tiks apbalvoti nākamā mācību gada sākumā, 1. septembrī. Lai skolēniem un skolotājiem tas būtu priecīgs pārsteigums, arī rezultātu apkopojums tiks paziņots Zinību dienā!

Jau ziņots, ka konkursā var piedalīties ikviena Siguldas novada vispārizglītojošās skolas klase trijās klašu grupās: 1.–4. klašu grupā, 5.–9. klašu grupā un 10.–12. klašu grupā. Lai piedalītos konkursā, katrai klasei mācību gada laikā jāveido klases mape (portfolio), kurā tiek apkopoti skolēnu mācību rezultāti un sabiedriskās aktivitātes. Konkurss notiek visu mācību gadu un norisinās divās kārtās: pirmā kārta norisinās katrā novada skolā, savukārt otrā kārta norisinās novada līmenī. Konkursu organizē Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvalde. Klases un klašu audzinātāji saņem Siguldas novada pašvaldības pateicību, kā arī katrā skolā katrā klašu grupā klase, kas uzvarējusi konkursā, saņem balvā finansējumu ekskursijai vai citam atpūtas pasākumam.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi