×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-05-28
Noskaidrotas biznesa ideju konkursa “Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” uzvarētājas

Lai iedrošinātu jaunās māmiņas uzsākt komercdarbību, kā arī sekmētu jaunu darbavietu, produktu un pakalpojumu izveidi novadā, 27. maijā ar dalībnieču prezentācijām ir noslēdzies Siguldas un Krimuldas novadu pašvaldību kopīgi rīkotais konkurss jaunajām māmiņām, kurā izvēlētas kopumā četras perspektīvas biznesa idejas, to īstenošanā investējot 7 350 eiro.

Siguldas novada pašvaldība konkursā “Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” atbalstīja trīs biznesa projektus – finansējumu 2000 eiro apmērā saņēma Anete Bāriņa, zīmola “R.Adītprieks” rokdarbnieču rokasgrāmatas attīstībai. 1700 eiro līdzfinansējums muzikālo instrumentu iegādei piešķirts SIA “Skaņkārta”, bet SIA “ICCA” pārtikas produktu ražošanai, izmantojot aukstas kaltēšanas tehnoloģiju, iekārtas iegādei ieguva 1850 eiro.

Savukārt Krimuldas novadā rīkotajā konkursā “Māmiņa. Krimuldiete. Uzņēmēja” finansējumu 1800 eiro apmērā saņēma Agnese Kublicka zīmola “Rancho ķiploks” jaunu produktu attīstībai.

Šogad konkursam tika pieteiktas kopā 15 biznesa idejas, tostarp 13 no Siguldas novada un divas – no Krimuldas novada. Konkursa finālā uzņēmējdarbības idejas prezentēja septiņas Siguldas māmiņas un divas Krimuldas māmiņas.

Iesniegtos projektus vērtēja konkursa komisija – finanšu institūcijas “Altum” korporatīvo attiecību vadītāja Vita Breidaka-Podračika, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Siguldas biznesa inkubatora projektu vadītāja Gundega Vanaga-Janberga, saimniecības “Lejaslīves” īpašniece Lelde Valle, SIA “Barakuda M” valdes locekle Dagnija Nuķe un SIA “Greenvalley” eksporta nodaļas vadītāja Karīna Varganova. Komisija vērtēja pakalpojuma unikalitāti, konkurētspēju, tirgus pieprasījumu un mērķa auditoriju, komandas kompetences un idejas prezentāciju.

Jau ziņots, ka konkurss Siguldas novadā norisinās piekto gadu, šogad konkursam pievienojās arī Krimuldas novads, sniedzot iespēju uzņēmīgām sievietēm īstenot savu uzņēmējas potenciālu.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi