×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-01
Izskanējuši “Mīlētākās pilsētas svētki. Cita frekvence”, pateicamies svētku dalībniekiem un Siguldas iedzīvotājiem

Citādāk nekā ierasti, taču ar dažādām aizraujošām aktivitātēm aizvadīti “Mīlētākās pilsētas svētki. Cita frekvence”! Svētku sajūta novadnieku pagalmos ienāca ar pūtēju orķestru skaņām, sirsnīgiem Mūzicikla koncertiem, kur priekšnesumos uzstājās kultūras centra “Siguldas devons” projekta “Koncertzāles dabā” mūziķi, kā arī pašvaldības domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica un novadnieku sveicieniem “Radio 7” viļņos, kad kopā dziedājām “Zied ievas Siguldā”.

Svētku sajūtu varēja rast arī Solveigas Vasiļjevas darbu “Jaunās eksistences formas” izstādes atklāšanā un Egila Rozenberga izstādē “Transfigurācija” kultūras centrā “Siguldas devons”. Novadnieki svētku dienas garumā vienojās virtuālajā gājienā sociālo tīklu vietnē Facebook, izmantojot tēmturi #mīlētākāspilsētasgājiens. Tāpat Mīlētākās pilsētas svētku laikā sirsnīgā noskaņā norisinājās jaundzimušo godināšana, kurā pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics individuāli pasniedza medaļas “Esmu dzimis Siguldas novadā” 2019. gada otrajā pusgadā dzimušajiem mazuļiem un viņu ģimenēm. Savukārt Siguldas brīvdabas restorānā Livonijas ordeņa Siguldas pils teritorijā novadnieki un pilsētas viesi varēja baudīt Gaujas senielejas ainavu, bet pastaigu takā “Lasīttaka” varēja izzināt latviešu dzejnieka Imanta Ziedoņa vērtības maršrutā Imanta Ziedoņa muzejs Murjāņos–kultūras centrs “Siguldas devons”.

Paldies radošās programmas veidotājiem un nodrošinātājiem: kultūras centra “Siguldas devons” komandai.

Paldies muzikālās programmas nodrošinātājiem: Siguldas pagasta Kultūras nama pūtēju orķestrim (vadītājs Gintis Kalniņš), Absolventu orķestrim (vadītājs Andris Muižnieks), Līgatnes pūtēju orķestrim (vadītājs Anatolijs Terentjevs), projekta “Koncertzāle dabā” māksliniekiem – grupas “Dzelzs vilks” mūziķim Jurim Kaukulim un taustiņinstrumentālistam Kasparam Tobim, akordeonists Kaspars Gulbis, dziesminieks Kārlis Kazāks, saksofonists Artis Gāga, muzikālās apvienības “Zelta kniede” mūziķiem Silvestram Lorencam un Helvijam Kārkliņam, kā arī “Radio 7” komandai Egonam Reiteram un Eināram Reiteram, SIA “Aerodium” valdes priekšsēdētājam Ivaram Beitānam, ētera personībai Valteram Krauzem.

Paldies māksliniecei Solveigai Vasiļjevai, Imanta Ziedoņa muzejam, Dabas aizsardzības pārvaldei. Paldies Siguldas iedzīvotājiem, ka atvērāt māju pagalmus svētkiem un dalījāties iepriekšējo gadu svētku mirkļos.

Paldies sadarbības partneriem svētku programmas nodrošināšanā: bobsleja un kamaniņu trasei “Sigulda”, “LIFE garage”, ziedu salonam “Puķe”, SIA “Hagberg”, SIA “Impresso”, fotogrāfiem Gintai un Kristapam Zīvertiem.

Paldies visām pašvaldības iestādēm un darbiniekiem, kas iesaistījās Siguldas svētku organizēšanā un atbalsta pasākumu nodrošināšanā: Siguldas novada Kultūras centra darbiniekiem, Teritorijas attīstības pārvaldes darbiniekiem, Pašvaldības policijas darbiniekiem, Sabiedrisko attiecību pārvaldes, Juridiskās pārvaldes, Dzimtsarakstu nodaļas un Finanšu pārvaldes speciālistiem, kā arī pašvaldības aģentūras “Siguldas Attīstības aģentūra” speciālistiem.

Svētku fotogrāfijas aplūkojamas šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi