×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-02
Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centram iegādāta smilšu kaste

Pērn Mīlētākās pilsētas svētku laikā norisinājās visu Siguldas novada izglītības iestāžu kopīgi rīkotā labdarības “Mākslas andele”. Siguldas novada izglītības iestāžu bērni un viņu skolotāji bija sagatavojuši pašu rokām radītus darbus, kurus bija iespēja iegādāties par ziedojumiem, lai par savāktajiem līdzekļiem Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centram iegādātos smilšu kasti, tādējādi sociālo rehabilitāciju un ikdienas sadzīvi padarītu piemērotāku gados jaunākajiem centra bērniem. Papildus smilšu kastei par ziedojumiem iegādāts arī koka soliņš.

Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centra vadītāja Aelita Ziemele atklāj: “Jauki, ka bērni, kuriem vecāki ir devuši iespēju radīt, mācīties, attīstīties, spēj atvērt savas sirdis labdarībai un piepildīt kaut mazu, kāda ne tik laimīga bērna sapni. Mūsu mazo klientu vārdā pateicos visiem, kuri palīdzēja šai akcijai notikt. Ieguvēji esam mēs visi – gan devēji, gan saņēmēji!” Darbošanās smilšu kastē sniedz gan attīstošu, gan terapeitisku efektu, kas īpaši svarīgs krīzes situācijā nonākušiem bērniem, tāpēc novadnieku kopīgiem spēkiem paveiktajam ir liela nozīme un tas iedvesmo arī citiem labiem darbiem.

Akcijā “Mākslas andele” pagājušajā gadā ar pašu radītiem darbiem piedalījās bērni un jaunieši no Mākslu skolas “Baltais flīģelis”, Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Mores pamatskolas, Allažu pamatskolas, Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas Sporta skolas, Siguldas novada Jaunrades centra, Siguldas pirmsskolas izglītības iestādēm “Saulīte”, “Tornīši”, “Pīlādzītis” un “Pasaciņa”. Bet vokālās studijas “Siguldiņa” mazie dziedātāji un Siguldas jauniešu pūtēju orķestris “Sudrabskaņa” uzstājās ar priekšnesumiem.

Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centrs ir viens no valsts atbalstītajiem sociālās rehabilitācijas centriem, kas sniedz atbalstu no prettiesiskām darbībām cietušiem nepilngadīgajiem. Katru gadu šeit rehabilitācijas kursu iziet ap 150 bērnu un jauniešu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi