×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-02
Novada un starpnovadu konkursu laureāti saņem Izglītības pārvaldes diplomus

Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes diplomus mācību gada noslēgumā saņēma skolēni un viņu pedagogi, kuri ieguvuši 1., 2., 3. vietu vai atzinību novada un starpnovadu olimpiādēs – kopumā 178 novada skolēni. Pamatojoties uz valstī esošo ārkārtējo situāciju, svinīgās līnijas izglītības iestādēs mācību gada noslēgumā netika organizētas.

Kopumā no Siguldas Valsts ģimnāzijas 146 skolēni piedalījušies starpnovadu apvienības 2. posma olimpiādēs, Latvijas 44. skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konferencē Rīgas reģionā un Siguldas novada radoši pētniecisko darbu konkursā: 1. vieta – 38 skolēniem; 2. vieta – 27 skolēniem, 3. vieta – 25 skolēniem, savukārt atzinību saņēmuši seši skolēni.

No Siguldas pilsētas vidusskolas 98 skolēni piedalījušies Siguldas novada sākumskolas olimpiādēs, starpnovadu apvienības 2. posma olimpiādēs, Siguldas novada radoši pētniecisko darbu konkursā, kā arī interešu izglītības 2. posma skatēs: no tiem 1. vietu ieguvuši septiņi skolēni; 2. vietu – arī septiņi skolēni; 3. vietu – 5 skolēni; atzinību – 13 audzēkņi, bet augstākās pakāpes novērtējumu interešu izglītības 2. posma skatē “Balsis” Vidzemes novadā – 12 skolēni.

Siguldas 1. pamatskolas 47 skolēni ir piedalījušies Siguldas novada sākumskolas olimpiādēs, starpnovadu apvienības 2.posma olimpiādēs, Siguldas novada radoši pētniecisko darbu konkursā, kā arī interešu izglītības 2.posma skatē “Radi rotājot”: 1.vietu ieguvuši 34 skolēni, 2.vietu – 3; 3.vietu – 6, bet atzinību – 8 skolēni.

Laurenču sākumskolas 49 skolēni ir piedalījušies Siguldas novada sākumskolas olimpiādēs, starpnovadu apvienības 2. posma olimpiādēs, Siguldas novada radoši pētniecisko darbu konkursā, kā arī interešu izglītības 2. posma skatē “Radi rotājot”: 1. vieta – 11 skolēniem, 2. vieta – četriem skolēniem, 3. vieta – trīs skolēniem, savukārt atzinība – diviem skolēniem.

Allažu pamatskolas 16 skolēni ieguvuši godalgotas vietas: 1. vietu – četri skolēni, 2. vietu – 11 skolēni, 3. vietu – viens skolēns, savukārt skatēs un olimpiādēs piedalījies kopumā 21 skolēns.

No Mores pamatskolas Siguldas novada sākumskolas olimpiādēs un starpnovadu apvienības 2. posma olimpiādēs piedalījušies 10 skolēni.

No Siguldas novada Jaunrades centra vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas interešu izglītības 2. posma skatē “Radi rotājot” piedalījušies 12 skolēni, 2 skolēni ieguvuši 3. vietu, savukārt no Mākslu skolas “Baltais flīģelis” šajā skatē piedalījās seši skolēni, no kuriem trīs ieguva 3.vietu.

Vairāki novada skolēni kļuvuši par laureātiem ne vienā vien olimpiādē. Godalgoto vietu apkopojums ir pieejams šeit.

Savukārt valsts organizētajās 3. posma olimpiādēs piedalījušies 32 skolēni – visi no Siguldas Valsts ģimnāzijas. Iegūtas deviņas godalgotas vietas – divas 1. vietas; piecas 2. vietas un divas 3. vietas. Par valsts olimpiāžu laureātu sveikšanu aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai www.sigulda.lv.

Apsveicam laureātus, viņu vecākus un skolotājus!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi