×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-02
Jūnijā darbu atsāk Krimuldas muiža

Krimuldas muiža un ar to saistītās struktūrvienības pamazām atsāk darbu, ar 1. jūniju piedāvājot vizītes tūristiem, rehabilitācijas centra pakalpojumus, ēdināšanas pakalpojumus un citas iespējas.

Pašmāju un ārvalstu tūristiem ir iespēja aplūkot ne tikai apkārtni, bet viesoties arī muižā, tostarp iegūt vērtīgu informāciju, izvēloties kādu no ekskursijām, pirms tam piesakoties pa tālruni 29111619. Plašāku informāciju par ekskursijām var uzzināt šeit.

Savukārt rehabilitācijas centrs “Krimulda” darba dienās atvērts līdz plkst. 15.00 un piedāvā nelielu grupu nodarbības, piemēram, “Veselīgie otrdienas vakari”, kuriem iepriekš jāpiesakās pie treneres Loretas, zvanot uz tālruņa numuru 28304088.

Līdz ar darbības atsākšanu, ievērojot valstī pieņemtos drošības noteikumus, Krimuldas muižā pieejama arī nakšņošana, vīna darītavas apmeklējums, kafejnīca “Milly”, kāzu pietura un citi pakalpojumi. Tostarp muižas terasē vasarā norisināsies brīvdabas koncerti “Ainavas melodijas”.

Jautājumu gadījumā iespējams rakstīt uz e-pasta adresi info@krimuldasmuiza.lv, par rehabilitācijas jautājumiem – veseliba@krimuldasmuiza.lv.

Krimuldas muižas vadība atgādina, ka visās muižas struktūrvienībās apmeklētājiem jāievēro divu metru distance no citiem, tiek stingri kontrolēta klientu plūsma, nodrošināti bezkontakta norēķini un tiek pastiprināti dezinficētas un vēdinātas telpas. Ieeja liegta personām ar elpceļu infekcijas slimības simptomiem (drudzis, klepus, elpas trūkums) un personām, uz kurām attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi