×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-04
Novadnieki sašķiro vairāk nekā piecas tonnas nolietotās elektrotehnikas

Siguldas novadā noslēdzies Latvijas Zaļā punkta rīkotās kampaņas “Elektronikas šķiratlons” pirmais posms, kas norisinājās aprīļa beigās un maijā. Akcijas laikā kopumā 237 novadnieki atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas” otrreizējai pārstrādei nodeva 5140 kilogramus dažāda veida uzkrātās un vairs nevajadzīgās elektroiekārtas.

“Elektronikas šķiratlona” otrais posms Siguldas novadā gaidāms jau vasaras beigās. Līdz tam iedzīvotāji nolietoto tehniku bez maksas var nodot atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas”. Atkritumu apsaimniekotājs Siguldas pilsētas SIA “Jumis” pateicas Siguldas novada iedzīvotājiem par dalību projektā un aicina ikvienu turpināt šķirot mājsaimniecībā uzkrātos atkritumus, tādējādi rūpējoties par tīru vidi novadā un zaļu Latviju kopumā.

Atgādinām, ka atkritumu šķirošanas laukuma “Zemdegas” ārkārtējās situācijas laikā novadniekiem ir pieejams otrdienās no plkst. 12.00 līdz 17.00, trešdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00, ceturtdienās no plkst. 10.00 līdz 17.00, bet sestdienās – no plkst. 10.00 līdz 14.00. Ierodoties šķirošanas laukumā, aicinām rūpīgi ievērot valstī noteiktos piesardzības pasākumus, fizisko distancēšanos un ierobežojumus attiecībā uz pulcēšanos. Tāpat pēc laukuma apmeklējuma aicinām rūpīgi nomazgāt rokas vai veikt to dezinfekciju.

Vislatvijas “Elektronikas šķiratlonu” organizē Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar Siguldas pilsētas SIA “Jumis”, SIA “Eco Baltia vide” un veikaliem “top!”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi