×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-08
Nevalstiskās organizācijas aicinātas piedalīties projektu dienā

Vidzemes nevalstiskās organizācijas aicinātas piedalīties Aktīvo iedzīvotāju fonda (AIF) projektu dienā, kas norisināsies piektdien, 12. jūnijā, Zaļās Villas kvartālā, Siguldā. Projekta dienā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par AIF programmu, kā arī saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem gan par jau izsludināto Stratēģisko projektu konkursu vairākgadu projektiem un citiem plānotajiem konkursiem. Projektu dienā notiks arī darbnīca par projektu domāšanu.

Līdz 29. jūlija plkst. 14.00 notiek projektu pieteikumu pieņemšana pirmajā AIF Stratēģisko projektu konkursā. Tas ir konkurss biedrību un nodibinājumu vairākgadu projektiem demokrātijas kultūras un cilvēktiesību jomā ar īstenošanas periodu no diviem līdz pat četriem gadiem ar atbalstu vienam projektam līdz 105 000 eiro. 19. jūnijā tiks izsludināts nākamais – Rīcības projektu konkurss steidzamu un aktuālu interešu pārstāvības iniciatīvu un pilsonisko aktivitāšu īstenošanai. Šo projektu īstenošanas laiks ir no diviem līdz 12 mēnešiem ar atbalstu vienam projektam līdz 10 000 eiro.

Savukārt šī gada jūlijā ir plānots izsludināt Kapacitātes projektu konkursu par kopējo summu 1 060 000 eiro, kura mērķis ir aktivitāšu īstenošana NVO nereģistrētu iedzīvotāju grupu un pilsoniski aktīvu indivīdu spēcināšanai, sadarbību veidošanai un tīklošanai, organizāciju finanšu ilgtspējas attīstībai. 2021. gada janvārī tiks izsludināts otrs Stratēģisko projektu konkurss, savukārt 2021. gada beigās arī otrs Kapacitātes projektu konkurss. Tāpat 2020. un 2022. gadā tiks izsludināti divi konkursi informatīvi izglītojošas kampaņas ieviesēja atlasei demokrātijas kultūras stiprināšanai Latvijā.

AIF projektu dienas notiek visos Latvijas reģionos – kopā 16 pilsētās. Saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem publisku pasākumu rīkošanā pasākuma garums tiek plānots 3 stundas un notiks telpās, kurās iespējams nodrošināt distanci. Lai saņemtu individuālu konsultāciju (klātienē vai attālināti) par projektu aktivitāšu plānošanu un projektu sagatavošanu, interesenti aicināti sazināties ar AIF reģionālo koordinatoru Vidzemē, Valmieras novada fonda pārstāvi Gundegu Siliņu, rakstot uz e-pasta adresi gundega.silina@vnf.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 20258200.

Papildu informācija apskatāma šeit.

Informāciju sagatavoja:
Aktīvo iedzīvotāju fonda Vidzemes reģiona konsultante
Gundega Siliņa

 

Pasākumā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi