×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-10
“Siguldas devonā” atsāk apmācības jaunajiem un topošajiem vecākiem

Līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu fonds “Plecs” sadarbībā ar kultūras centru “Siguldas devons” atsāk “Vecāku izglītības programmas” organizēšanu jaunajiem un topošajiem vecākiem. Apmācību grupu vadīs trenere Lilija Geža, kura ir arī fonda “Plecs” mentore adoptētājiem un divu bērnu mamma; apmācību grupa jau ir nokomplektēta.

L. Gežas darbs šobrīd saistīts ar atbalsta sniegšanu tieši adoptētāju ģimenēm. Vadot mācību grupas atbalsta centrā “Tilts” un adoptētāju, audžuģimeņu un aizbildņu atbalsta grupas Siguldā, mentore dalās savās zināšanās un personīgajā pieredzē, konsultē un sniedz psiholoģisko atbalstu vecākiem. L.Geža apstiprina, ka “vecākiem nav jābūt perfektiem, bet gan klātesošiem un atsaucīgiem, lai veidotu jēgpilnas attiecības uz mūžu.”

Projekts norisinās ar ziedotāju atbalstu. Projektu atbalsta Siguldas novada pašvaldība. Plašāka informācija aplūkojama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi