×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-16
Latvijas Lauksaimniecības universitātes izcilības diplomus iegūs divas novadnieces

Šī gada vasaras izlaidumā Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) izcilības jeb “sarkanos” diplomus saņems divas novadnieces – Aiga Vespere un Elīza Ilze Malceniece. Kopumā izcilības diplomus saņems četri audzēkņi, bet augstskolu absolvēs turpat 600 bakalaura un maģistra programmu studenti.

Aiga Vespere par savu studiju vietu izvēlējusies LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāti, kur četrus gadus studēja otrā līmeņa profesionālā studiju programmā “Pārtikas produktu tehnoloģija”. Lai iegūtu inženiera kvalifikāciju pārtikas un dzērienu tehnoloģijā, Aiga Vespere izstrādāja noslēguma darbu “Piena pārstrādes uzņēmuma projekts”. Studiju laikā viņas vidējā svērtā atzīme bija 9,2 balles.

Savukārt Elīza Ilze Malceniece šogad absolvēs LLU Lauksaimniecības fakultātes profesionālo bakalaura studiju programmu “Lauksaimniecība”, kur vidējā atzīme studiju laikā bija 9,5 balles. Jaunā absolvente bakalaura darbu rakstīja par krāsaino burkānu ražu un tās kvalitāti zemnieku saimniecībā “Bračas”, kas atrodas Allažu pagastā.

LLU izcilības diplomu pasniedz absolventiem, kuriem studiju laikā vismaz 75 procenti no atzīmēm bijušas 9 vai 10 un nav vērtējumu, kas zemāki par 7 ballēm. Tāpat diploma pretendentam valsts eksāmeni vai studiju noslēguma darbi jāaizstāv ar 9 vai 10 ballēm. Izcilības jeb “sarkanais” diploms ir pierādījums jauniešu augstajām darba spējām, disciplīnai un nopietnajai attieksmei pret studiju darbu.

Lepojamies ar novadnieču sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi