×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-18
Krimuldas novadā izsniegta pirmā Siguldas ID karte

Ceturtdien, 18. jūnijā, uzsākta Siguldas novada ID kartes programmas paplašināšana Krimuldas novadā, un pirmo izsniegto karti ar pielāgoto dizainu saņēma Krimuldas vidusskolas 12. klases absolvente Elīna Rupeika no Raganas. Elīna savas jaunās ID kartes priekšrocības vispirms izmantos, iegādājoties kāda koncerta vai teātra biļetes.

“Siguldas novada iedzīvotāja ID karte ir unikāls projekts. Mūsu piemēram ir mēģinājušas sekot vairākas pašvaldības, un ar lepnumu varu teikt: mums vienīgajiem ir izdevies izveidot tik apjomīgu lojalitātes programmu un attīstīt to arvien augstākā līmenī! Tas ir ieguvums gan iedzīvotājiem, kuri saņem virkni ievērojami izdevīgāku priekšrocību pašvaldības nodrošinātajos pakalpojumos, piemēram, bezmaksas sabiedrisko transportu, atlaides vai bezmaksas ieeju kultūras un sporta pasākumos, atlaides medicīnas pakalpojumu saņemšanai, gan uzņēmējiem, kuri var kļūt pievilcīgāki klientiem ar savām piedāvātajām atlaidēm. Tāpēc projekta paplašināšana ir tikai loģisks solis, ko apliecinājuši arī uzņēmēji. Pirmie šai iniciatīvai atsaucās Krimuldas novads, kam drīzumā sekos arī Mālpils. Tāpēc ir īpašs gods sveikt pirmo krimuldieti ar bagātīgām uzņēmēju sarūpētām dāvanām,” par identifikācijas karšu paplašināšanas projektu stāsta tā idejas autors, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

 ID karšu programmas sadarbības partneri pirmajiem 10 jauno ID karšu īpašniekiem ir sarūpējuši vairākus pārsteigumus:

  • dāvanu karti 10 eiro vērtībā no skaistumkopšanas salona “Salons Ēra”;
  • dāvanu karti divām personām braucienam ar rodeli un šķēršļu parka “Tarzāns” apmeklējumam;
  • dāvanu karti vienai personai “Tropu tauriņu mājas” apmeklējumam no “Siguldas tauriņi”;
  • dāvanu karti 20 eiro vērtībā no veikala “Elvi”;
  •  dāvanu karti 60 eiro vērtībā angļu valodas nodarbībām no “LS Education Projects”;
  • dāvanu karti konsultācijai pie grafologa no salona “Laine’s Nail Art Studio”;
  • sukāžu asorti, sīrupu un biļetes atrakcijām no aktīvās atpūtas parka “Rāmkalni”;
  • medu no saimniecības “Lejaslīves”;
  • dāvanu karti četrām personām izlaušanās spēlei no “Poligon 1”;
  • dāvanu karti saldējumam karstā burbuļvafelē no “Siguldas saldējums”;
  • spieķi no Siguldas spieķu darbnīcas;
  • atlaižu kuponus no “DPD Latvija”;
  • sulas no sulu darbnīcas “Dabas laboratorija”.

Jau ziņots, ka Siguldas un Krimuldas ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides būs pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts būs pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies. Ar visu plašo ID karšu programmas piedāvājumu klāstu var iepazīties šeit.

Līdz šim personalizētās ID kartes saņēmuši vairāk nekā 13 980 Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju – vairāk nekā 80% novadnieku.

Atgādinām, ka ID karti Krimuldas novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Krimuldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 18.00, Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā,

ID karti bez maksas var saņemt Siguldas un Krimuldas novada bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi