×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-18
Siguldas volejbolisti izcīna godalgotas vietas sacensībās Igaunijā

No 11. līdz 14. jūnijam Tartu norisinājās Igaunijas kausa izcīņas 1. posms pludmales volejbolā jauniešiem četrās vecuma grupās U-20, U-18, U-16 un U-14 zēniem un meitenēm. Sacensībās godalgotas vietas ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas volejbolist – Dāvis Vēvers, Sandijs Suhānovs, Kārlis Jaundžeikars un Matīss Šalkovskis.

Volejbolisti Dāvis Vēvers un Sandijs Suhānovs izcīnīja 1. vietu U-18 vecuma grupā 27 komandu konkurencē un 2. vietu U-20 vecuma grupā 12 komandu konkurencē.

Kārlis Jaundžeikars un Matīss Šalkovskis izcīnīja 2. vietu U-16 vecuma grupā 33 komandu konkurencē un 9. vietu U-18 vecuma grupā.

Mārtiņš Auziņs un Edvards Petrovskis U-20 grupā zēniem ieguva 5. vietu. Savukārt Jorens Stūris un Klāvs Priede piedalījās U-14 un U-16 vecuma grupā zēniem. Ņemot vērā, ka abiem zēniem šīs bija pirmās sacensības āra pludmales volejbola laukumos, uzvaras netika gūtas.

Tartu pludmales volejbola laukumos piedalījās treneres Antras Švernas trenētās meitenes Eimija Mihelsone un Loreta Veica U-18 (29 komandu konkurencē) un U-20 (18 komandu konkurencē) vecuma grupās. Līdzīgi kā Jorenam un Klāvam, arī meitenēm šīs bija pirmās sacensības spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi.

Kristofers Jonass un Eduards Ančevskis piedalījās U-16 vecuma grupā un pēc izcīnītās 2. vietas apakšgrupā ieguva tiesības spēlēt nākamajā kārtā. Taču jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tika piedzīvots zaudējums un noslēgumā iegūta 17. vieta.

Sacensībās piedalījās kopumā 230 volejbolistu komandas. Viens no Tartu sacensību galvenajiem organizatoriem bija 2008. gada olimpisko spēļu dalībnieks pludmales volejbolā Kristjans Kaiss.

Siguldas Valsts ģimnāzijas interešu izglītības volejbola pulciņa dalībnieki turpina trenēties un gatavoties nākamajām sacensībām Tallinā, kur norisināsies Igaunijas kausa izcīņas 2. posms, un Polijā jūlija sākumā, kur notiks XX “Baltic Cup” starptautiskais turnīrs pludmales volejbolā jauniešiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi