×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-19
Sacensību seriāla “S!-Skate” 1. posmā startē turpat 100 dalībnieki

18. jūnijā Fischer Slēpošanas centrā norisinājās pirmais “S!-Skate 2020” skrituļslidošanas un rollerslēpošanas sacensību seriāla posms, kurā startēja 98 skrituļslidotāji un rollerslēpotāji. Otrais sacensību posms notiks 6. augustā, bet trešais – 3. septembrī.

Pirmajā sacensību posmā tika dots brīvais dalībniekiem startējot sev ērtākā laikā, veicot noteiktos laikos maksimālo apļu skaitu. Sacensībās SV-6 un SV-8 grupām bija jāveic distance 10 minūtes 200 metru aplī. Pārējās skrituļslidošanas un rollerslēpošanas grupas veica distanci 1,2 kilometru aplī, atkarībā no vecuma grupas, 30 vai 60 minūtes. Otrais sacensību posms plānots ar intervāla startu un noteiktu apļu skaitu, bet trešais plānots ar brīvo startu un kontrollaiku, bet pretējā braukšanas virzienā

“S!-Skate 2020” 1. posmā meiteņu un sieviešu konkurencē vadībā izvirzījās: Marta Garā S-Elite grupā, Ieva Jureviča S-Juniori OPEN grupā, Agate Priedīte S-Juniori grupā, Irina Grīnberga S-OPEN grupā, Kristīne Brunere S-Juniori OPEN rollerslēpošanas grupā, Katrīna Krestina S-6 grupā, Tīna Lote Oliņa S-8 grupā, Daniela Anna Livčāne S-10 grupā, Ronja Ozola S-12 grupā, Loreta Luīze Jurevica S-14 grupā, Antra Zemīte S-40 grupā.

Zēnu un vīru konkurencē labākos rezultātus pirmajā posmā uzrādīja: Lauris Bitenieks V-Elite grupā, Edgars Veits V-Juniori OPEN grupā, Sandis Reinsons V-Juniori grupā, Ainārs Ozols V-OPEN grupā, Emīls Zaķis V-Juniori OPEN rollerslēpošanas grupā, Edgars Bernāns V-OPEN rollerslēpošanas grupā, Kārlis Grantiņš V-6 grupā, Mārtiņš Baumanis V-8 grupā, Kārlis Lejstrauts V-10 grupā, Rodrigo Sandiņš V-12 grupā, Lukass Pusiņš V-14 grupā un Dmitrijs Krivko V-40 grupā.

Sacensību seriāla pirmā posma rezultāti pieejami šeit.

Sacensību seriālu “S!-Skate 2020” organizē Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar sporta klubu “Apex” un Siguldas novada pašvaldību.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi