×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-30
Spēka zāli būs iespēja apmeklēt jebkurā laikā Siguldas Sporta centra darba laikā

No 1. jūlija Spēka zāli būs iespēja apmeklēt jebkurā laikā Siguldas Sporta centra darba laikā, jo apmeklējuma sākumam vairāk nebūs noteikts konkrēts laiks. Tomēr Spēka zāles apmeklējums arī turpmāk būs iepriekš jāpiesaka, zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai rakstot uz e-pasta adresi ssc@siguldassports.lv.

Spēka zālē vienlaicīgi varēs atrasties 30 cilvēki, kā arī joprojām būs jāievēro divu metru distance vienam no otra. Klientu skaits telpās tiek pastāvīgi uzraudzīts un kontrolēts.

Apmeklējot Spēka zāli, klientam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība personīgajai higiēnai un savas darbības zonas dezinfekcijai (roku dezinfekcija pie ieejas Siguldas Sporta centrā un Spēka zālē, inventāra dezinfekcija pirms un pēc vingrojuma). Treniņa laikā kā apakšpaklājs netiek izmantots dvielis vai citi materiāli, ar kuriem var radīt papildu riskus sev vai citiem apmeklētājiem. Dvieli var izmantot tikai tam, lai noslaucītu sviedrus pēc vingrinājuma, un to nedrīkst novietot uz citu trenažieru virsmām.

Siguldas Sporta centrs aicina ierasties uz nodarbībām vai treniņiem jau atbilstošā apģērbā, uz vietas pārvelkot tikai apavi, tādējādi samazinot Siguldas Sporta centrā pavadīto laiku. Nepieciešamības gadījumā sporta centrā ir pieejamas ģērbtuves un dušas, kurās drīkst uzturēties ne vairāk kā piecas personas, rekomendētais laiks – ne vairāk kā 15 minūtes.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi