×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-30
Siguldas novada skolas absolvējuši 367 skolēni

Šogad Siguldas novada skolas, to skaitā Siguldas Sporta skolu un Mākslu skolu “Baltais flīģelis”, absolvējuši 367 skolēni. Izglītības dokumentu par pamatizglītības iegūšanu saņēma 184 skolēni, 12. klasi absolvēja 123 skolēni, bet profesionālās ievirzes skolas – 60 audzēkņi.

Mores pamatskolas 9. klasi absolvēja 11 skolēni, tāpat arī Allažu pamatskolas 9. klasi absolvēja 11 skolēni. Siguldas 1. pamatskolas 9. klasi absolvēja 54 audzēkņi, bet Siguldas pilsētas vidusskolas 9. klašu posmu – 37 skolēni. Siguldas Valsts ģimnāzijas 9. klašu posmu absolvēja 71 izglītojamais. Deviņi izglītības iestāžu absolventi par pamatizglītības apguvi sasnieguši izcilus un ļoti labus mācību darba rezultātus:

  • astoņas un vairāk balles – Kristers Matiass Vāvere un Elīna Linda Zvejniece no Siguldas 1. pamatskolas; Aleksandra Brīvule un Dināra Šulce no Siguldas pilsētas vidusskolas; Dārta Auziņa, Krišjānis Gercāns, Annija Patrīcija Paugule un Mariss Priekulis no Siguldas Valsts ģimnāzijas;
  • deviņas un vairāk balles – Arta Keita Bērziņa no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Siguldas pilsētas vidusskolas 12. klasi absolvēja 40 skolēni, bet Siguldas Valsts ģimnāzijas 12. klasi – 83 izglītojamie. Arī vidusskolas posmā deviņi izglītības iestāžu absolventi sasnieguši izcilus un ļoti labus mācību darba rezultātus:

  • astoņas un vairāk balles – Annemarija Irbīte un Laura Saulīte no Siguldas pilsētas vidusskolas; Dārta Adzilča, Paula Luīze Biteniece, Aleksis Gabliks, Elza Rūta Jordāne, Elīna Ozola un Marta Linda Tilnere no Siguldas Valsts ģimnāzijas;
  • deviņas un vairāk balles – Beāte Marta Circene no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Siguldas Sporta skolu absolvēja 26 audzēkņi: Kalnu slēpošanas profesionālās ievirzes programmu – 22 audzēkņi, savukārt Distanču slēpošanas profesionālās ievirzes programmu – četri skolēni.

Mākslu skolas “Baltais flīģelis” profesionālās ievirzes programmas absolvēšanas apliecību saņēma 20 Mūzikas nodaļas audzēkņi un 14 Mākslas nodaļas audzēkņi.

2019./2020. mācību gadu Siguldas novada vispārējās izglītības iestādēs noslēdza pavisam kopā 2559 skolēni, no tiem 1468 skolēni mācību gadā sasnieguši augstu un ļoti labu zināšanu un prasmju līmeni.

Lepojamies ar skolēniem, viņu sasniegumiem un veiksmēm, kā arī ar skolotājiem, kas sagatavo dzīvei radošus un talantīgus jauniešus!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi