×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-02
27. jūlijā notiks lielgabarīta, zaļo un dārza atkritumu nodošanas akcija

Siguldas pilsētas SIA “Jumis” aicina Siguldas novada iedzīvotājus piedalīties mājsaimniecībā uzkrāto lielgabarīta atkritumu nodošanas akcijā, kas notiks 27. jūlijā no plkst. 14.00 līdz 18.00 atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas”, Siguldas pagastā.

Akcijas ietvaros laukumā varēs vest un nodot tikai lielgabarīta un zaļo atkritumu veidus. Akcijas laikā bez maksas varēs nodot tādus lielgabarīta atkritumus kā dīvānus, skapjus, krēslus, datorkrēslus, galdus, kumodes, sekcijas, matračus, paklājus, bērnu ratiņus, kā arī dārza un zaļos atkritumus – augļus, dārzeņus, jauktos dārza pārpalikumus, lapas, zāli un zarus līdz septiņiem centimetriem.

Pārējos šķirotos materiālus (elektroniku, riepas, metālu un citus) iedzīvotāji aicināti vest un nodot atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas” ierastajā darba laikā. Akcijas ietvaros netiks pieņemti būvgruži (celtniecības atkritumi, tajā skaitā podi, vannas, palodzes, durvis, logi un citi ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā).

Lielgabarīta un zaļos atkritumus bez maksas var nodot tikai Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu.

Lai akcija 27. jūlijā norisinātos pēc iespējas operatīvāk, neskaidrību gadījumā par nododamo atkritumu veidiem iedzīvotāji aicināti iepriekš informēt par nododamajiem atkritumiem, rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.

Tie iedzīvotāji, kuriem 27. jūlijā nav iespēju lielgabarīta vai zaļos atkritumus nogādāt šķirošanas laukumā “Zemdegas” saviem spēkiem, līdz 17. jūlijam var pieteikt maksas transporta pakalpojumu, rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.

Ierodoties atkritumu pieņemšanas laukumā, apmeklētāji lūgti rūpīgi izvērtēt un ievērot drošības pasākumus un savstarpējo distancēšanos, par kuriem katra persona, apmeklējot laukumu, atbildību uzņemas individuāli.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas pilsētas SIA “Jumis” klientu centru, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi