×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-03
“S!-Velo 2020” pirmajā posmā startēja vairāk nekā 170 dalībnieki

Ceturtdien, 2. jūlijā, Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts ģimeniskākā riteņbraukšanas seriāla “S!-Velo 2020” pirmais posms, kurā startēja vairāk nekā 170 riteņbraucēji. Dalībnieki sacentās 22 vecuma grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem dipu dapu grupā līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Kopumā šogad plānoti vēl divi sacensību posmi – 13. augustā un 10. septembrī. Sacensību seriāls norisinās jau sesto gadu un ir kļuvis jau par tradīciju.

“S!-Velo 2020” pirmajā posmā meiteņu un sieviešu konkurencē vadībā izvirzījās: Emīlija Briede “S Vikingu” dipu dapu grupā, Diāna Jurēviča “S Open” grupā, Laura Meldere S6 grupā, Elīze Pūce S8 grupā, Nikola Anna Skrapce S10 grupā, Ieva Jurēviča S12 grupā, Laura Egle S14 grupā un Denisa Druka-Jaunzeme S40 grupā.

Puišu un vīru konkurencē labākos rezultātus pirmajā posmā uzrādīja: Ralfs Niedings “V Vikingu” dipu dapu grupā, Mārtiņš Puriņš “V Elite” grupā, Ronalds Lūkins “V junioru” grupā, Jānis Vihlo “V Open” grupā, Dāvids Reiniks V6 grupā, Emīls Lācis V8 grupā, Mareks Martins V10 grupā, Kristers Zīle V12 grupā, Lukass Pusņins V14 grupā un Kristaps Egle V40 grupā.

Sacensību seriāla pirmā posma rezultāti apskatāmi šeit.

Sacensību seriālu “S!-Velo 2020” organizē SIA “Siguldas Sporta serviss” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Informāciju sagatavoja:
SIA “Siguldas Sporta serviss” sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Santa Bludova


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi