×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-21
Augustā būs jaunas nodarbības Siguldas Sporta centrā

Jaunajā sezonā, kura Siguldas Sporta centrā sāksies septembrī, apmeklētājiem tiks piedāvātas jaunas nodarbības. Jau augustā Siguldas Sporta centrs piedāvās Vingrošanu grūtniecēm ūdenī, AquaFitMat nodarbības bērniem peldbaseinā, kā arī Vingrošanu māmiņām kopā ar bērniem līdz divu gadu vecumam.

Vingrošana grūtniecēm ūdenī uzlabos jauno māmiņu vispārējo veselību. Regulāra nodarbību apmeklēšana nostiprinās sirds un asinsvadu sistēmu, veicinās vielmaiņas procesus organismā, palīdzēs saglabāt fizisko sagatavotību bērniņa gaidību laikā, sekmēs pareizu elpošanu, uzlabos prasmes atbrīvot muskulatūru, kas ir jāmāk katrai sievietei dzemdībās. Atrodoties ūdenī, ķermenis ir bezsvara stāvoklī, kas nosaka to, ka tiek atslogots mugurkauls, tāpēc ir vieglāk pilnībā atbrīvoties. Vingrošana ūdenī atvaira stresu un sniedz daudz enerģijas. Lai piedalītos šajās nodarbībās, ir nepieciešama ārsta izziņa.

AquaFitMat nodarbība bērniem paredzēta 7–12 gadus veciem bērniem. Nodarbības notiks uz speciālām vingrošanai paredzētām piepūšamajām līdzsvara platformām peldbaseinā. Nodarbībā tiks izpildīti statiski un dinamiski vingrinājumi muskulatūras nostiprināšanai, izspēlētas rotaļas vai nelielas savstarpējās sacensības. Šī nodarbība uzlabo bērnu stāju un koordināciju, kas tiks apvienota ar jautri pavadītu laiku. Lai piedalītos nodarbībās, bērniem ir jāprot peldēt.

Vingrošana māmiņām ar bērniem līdz divu gadu vecumam sniegs enerģiju un aktīvi kopā pavadītu laiku ar bērnu. Bērniem būs iespēja gan spēlēties rotaļu stūrītī, gan arī bērni tiks iesaistīti vingrinājumos. Nodarbībās tiks uzlabota vispārējā fiziskā sagatavotība, īpašu uzmanību pievēršot vēdera, iegurņa un muguras nostiprināšanai.

Visas trīs jaunās nodarbības vadīs trenere Diāna Treija. Uz grupu nodarbībām ir obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi