×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-27
Siguldā aizvadīts Latvijas čempionāta 1. posms triālā

Sestdien, 25.jūlijā, Fischer Slēpošanas centrā notika Latvijas čempionāta 1. posms triālā. Astoņās klasēs kopā uz starta stājās turpat 70 dalībnieku, viņu vidū arī vairāki Igaunijas, Lietuvas un viens Somijas sportists. Spēcīgākās A, C un D klases sportistiem bija trīsreiz jāpieveic deviņu posmu pārbaudījumi, kurus bez reljefa grūtībām papildināja arī lietus, kas trasi padarīja vēl sarežģītāk izbraucamu.

Meistarīgākajā A grupā jau pēc pirmā apļa vadībā izvirzījās Kristers Einass (Grobiņas MK). Viņš arī sekmīgāk par citiem konkurentiem veica arī otro un trešo sacensību apli un kļuva par sacensību uzvarētāju ar 59 soda punktiem. Otro vietu ieguva Kaspars Vērnieks (MT Skola), bet trešo vietu A grupā izcīnīja Niks Alksnis (Viking Trial).

C klasē šoreiz uzvarētāja tituls aizceļoja uz Igauniju, ko ieguva Tarmo Pavels (Tarmo Pavels) (Panter Motorsport). Savukārt D klasē nepārspēts palika Kaspars Kuļikovs (Siguldas Minimoto). Hobby klasē uzvaru izcīnīja pieredzējušais Igaunijas jaunais sportists Martens Arma (Marten Aarma) (Panter Motorsport).

Latvijas čempionāta posms pulcēja 40 pašus jaunākos triālistus četrās bērnu klasēs. Sīva cīņa notika Mini A klasē, kur posmos savāktajos soda punktos meistarīgāks bija rīdzinieks Ernests Robežnieks (AKA Team), bet dēļ kavētā kontrollaika finišā saņēma papildus 19 soda punktus, kas Ernestu atsvieda 4. vietā. Līdz ar to uzvaru izcīnīja siguldietis Inguss Supe (Siguldas Minimoto), aiz sevis atstājot Dāvidu Beinertu (Siguldas Minimoto) otrajā vietā un igauni Sebastianu Tuisku (Sebastian Tuisk) (Panter Motorsport) trešajā vietā.

Mini B klasē uzvaru svinēja igauniete Pia Anete Rebane (Pia Anete Rebane) (Panter Motorsport), kopumā apsteidzot 13 puišus savā klasē. No Latvijas sportistiem labākais Adrians Grīnfelds (AGXtreme), izcīnot 3. vietu Mini B klasē.

Mini C klasē uzvara Rodrigo Annuškānam (Siguldas Minimoto) bez soda punktiem. Otrajā un trešajā vietā Renalds Jēkabsons (Agarska TK) un mazais siguldietis Rūdolfs Vilcāns (Siguldas Minimoto), aiz sevis atstājot vēl 13 pašus mazākos triālistus. DipDap klasē uzvar Rūdolfs Zelčs.

Visi sacensību rezultāti apskatāmi šeit.

Sacensības atbalstīja Siguldas novada pašvaldība.

Latvijas atklātā čempionāta otrais un trešais posms notiks 8. un 9. augustā Grobiņā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Triāla klubs “Minimoto”


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi