×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-28
Jaunrades centrā augustā norisināsies interešu nodarbības bērniem un jauniešiem

Augustā Siguldas novada Jaunrades centrs organizē Tehniskās jaunrades, Elektronikas un robotikas vasaras interešu izglītības nodarbības jauniešiem, kurām iespējams pieteikties elektroniski līdz 10. augustam. Tāpat Siguldas novada jaunrades centrā augustā līdz 31. jūlijam var pieteikties uz mākslu interešu nodarbībām. Nodarbības norisināsies Siguldas novada Jaunrades centrā Raiņa iela 3. Kopā tiek veidotas piecas dalībnieku grupas, kurās dalībnieku skaits tiks komplektēts līdz 10 bērniem. Nodarbības ir bezmaksas un dalībnieku dalība tiks apstiprināta pēc pieteikumu saņemšanas. Apstiprinātajiem dalībniekiem pirmajā dienā nepieciešams iesniegt apliecinājumu par veselības stāvokli. 

No 11. līdz 14. un no 18. līdz 21. augustam

Tehniskās Jaunrades, Elektronikas un robotikas vasaras nodarbības bērniem, kam ir interese par dizainu un tehnoloģijām, elektroniku, robotiku un programmēšanu.

No 11. līdz 14. augustam un no 18.līdz 21.augustam

No plkst. 9.00 līdz 12.00 norisināsies nodarbības 1. līdz 4. klašu skolēniem. Programmā paredzēts veidot inženiertehniskās iemaņas: konstruēt zemes un gaisa transporta līdzekļus, Lego robotu programmēšanas pamati.

No plkst. 13.00 līdz 16.00 norisināsies nodarbības 5. līdz 7. klašu skolēniem. Nodarbību laikā tiks veidota padziļināta interese par elektroniku un robotiku, paredzēts veidot elektronikas projektu, kā arī vizuālās programmēšanas un robotu programmēšanas iemaņu attīstīšana.

Nodarbības notiks divās grupās.

No 18.līdz 21.augustam

No plkst. 17.00 līdz 20.00 norisināsies nodarbības 8. līdz 12. klases skolēniem. Nodarbību laikā paredzēts nostiprināt programmēšanas iemaņas un darbu ar elektronikas sistēmām – sensoriem un komunikāciju iekārtām.

Jautājumu gadījumā iespējams sazināties, rakstot uz e-pastu info@sigrobotika.com

Tāpat Siguldas novada jaunrades centrā augustā līdz 31. jūlijam var pieteikties uz mākslu interešu nodarbībām, zvanot uz tālruņiem 67973863 un 67972432.

  • Rotu mākslu pulciņu pirmdienās un piektdienās no plkst. 13.00
  • Breika dejas pulciņu otrdienās un ceturtdienās no plkst. 14.30

Siguldas novada Jaunrades centrā notiek sākumskolas skolēniem Ideju namiņa vasaras interešu nodarbības (augusta grupa nokomplektēta), Dronu skolas nodarbības sestdienās plkst. 11.00 esošajiem pulciņa dalībniekiem. Savukārt Motodarbnīcas kartinga dalībnieki gatavojas un piedalās sacensības.

Tāpat Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina jauniešus uz sarunām, iniciatīvām un projektiem katru darba dienu no plkst. 11.00 līdz 17.00.

Informācija par ikdienas norisēm un iespējām iespējams apskatīt sociālo tīklu vietnē Facebook šeit un šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi