×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-28
Izglītības iestādēs izstrādās plānu mācību procesa nodrošināšanai, pielāgojoties epidemioloģiskajai situācijai

Siguldas novada pašvaldības vadība uzdevusi Siguldas novada izglītības iestāžu vadītājiem izstrādāt plānu, kā organizēt darbu katrā izglītības iestādē un veidot mācību procesu, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī. Lēmums par mācību procesa organizāciju katrā izglītības iestādē tiks pieņemts līdz 24. augustam atbilstoši iestādes telpu nodrošinājumam un vecuma posmam. Tas tiks publicēts pašvaldības informatīvajos kanālos, kā arī elektroniskajā skolvadības sistēmā e-klase.lv, kurā pakāpeniski tiek iekļauti arī Siguldas novada bērnudārzu vecāki un viņu bērni.

Valsts izglītības satura cents (VISC) izstrādājis ieteikumus mācību procesa organizēšanai, kurus plānots piemērot jau no 1. augusta, tomēr katra pašvaldība varēs lemt par to, kā organizēt mācību procesu konkrētajā izglītības iestādē un vecuma posmā.

Lai gan koronavīrusa Covid-19 izplatība Latvijā tiek kontrolēta, tomēr saslimušo skaits ir svārstīgs, kā rezultātā nav zināma situācijas tālāk attīstība un piemērojamie drošības pasākumi. Tie var būt mainīgi arī vienas izglītības iestādes darbībā, līdz ar to ir jābūt izstrādātam plānam, kā rīkoties dažādās situācijās. Siguldas novada vispārējās izglītības iestādes attālināto izglītības procesu jau veiksmīgi īstenojušas, tādējādi to atkārtot būtu iespējams, tomēr izglītības jomas speciālisti ir pārliecināti, ka, pielāgojot mācību procesu, ir iespēja nodrošināt mācību procesu klātienē, atbildīgi izturoties pret visu iesaistīto pušu preventīvām darbībām un ierobežojumu īstenošanu.

Siguldas novada pašvaldība aicina vecākus rūpēties par savu un bērnu veselību, būt atbildīgiem, ja novēroti jebkādi slimību simptomi un nedoties uz izglītības iestādi, tādējādi pasargājot no saslimšanas skolasbiedrus. Tāpat būtiski atgādināt, ka vecākam ir pienākums informēt par iemeslu, kādēļ viņa bērns neapmeklēt izglītības iestādi, lai nepieciešamības gadījumā skolā vai bērnudārzā varētu veikt visus drošības pasākumus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi