×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-29
Siguldas apkārtnē norisinās seguma atjaunošana uz trim reģionālajiem ceļiem

VAS “Latvijas Valsts ceļi” informē, ka šonedēļ sākušies būvdarbi uz trim reģionālajiem autoceļiem Siguldas apkārtnē, tādēļ novadniekiem, kas ikdienā pārvietojas ar auto, jārēķinās ar jauniem satiksmes ierobežojumiem un papildu laiku ceļam. Uz autoceļa Ragana–Turaida (P7), Ragana–Limbaži (P9), Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) tiks ieklāta izlīdzinošā asfalta kārta un veikta virsmas apstrāde. Būvdarbu izmaksas tiek segtas no valsts budžeta papildu 75 miljonu eiro programmas ietvaros. Plānots, ka septembrī šie remontdarbi tiks pabeigti. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē VAS “Latvijas Valsts ceļi” tīmekļa vietnē www.lvceli.lv

Papildus tam remontdarbi tiek veikti arī uz autoceļa P8, posmā no Siguldas dzelzceļa pārbrauktuves līdz Jūdažu pagriezienam. Gāles ielā un ceļā aiz Siguldas Sporta skolas asfaltseguma virskārta jau ieklāta, vēl turpinās labiekārtošanas darbi, kā arī piebrauktuvju sakārtošana. Par plānotajiem remontdarbiem būvuzņēmējs informēs tiklīdz būs zināms precīzāks darbu grafiks.

Uz autoceļa Ragana–Turaida (P7) visā šī ceļa garumā (0,06.–9,57. km) Krimuldas novadā. Uz ceļa noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 kilometri stundā un sākušies sabiedriskā transporta pieturvietu demontāžas darbi. Uz autoceļa P7 atjaunos arī autobusu pieturvietas.

Savukārt piektdien, 31. jūlijā, sāksies būvdarbi uz autoceļa Ragana–Limbaži (P9) posmā no Raganas līdz Kalnadunduriem (0,08.–2,00. km) Krimuldas novadā, kur šonedēļ notiek sagatavošanās darbi.

Tuvākajās dienās būvdarbi tiks uzsākti arī uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no krustojuma ar autoceļu Pādes–Tūžas (V65) pie Mālpils līdz krustojumam ar autoceļu Sidgunda–Ropaži (V66) pie Sidgundas (35,977.–42,415. km) Mālpils novadā.

Uz autoceļiem P7 un P8 būvdarbus veic SIA “Binders” par kopējo līgumcenu 1 861 835 eiro. Būvdarbus uz autoceļa P9 veic SIA “8 CBR” par līgumcenu 209 052 eiro.

Informāciju sagatavoja:
VAS “Latvijas Valsts ceļi”
Komunikācijas daļa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi