×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-04
Trešdien uzsāks asfaltseguma frēzēšanas darbus un ielas atjaunošanu Šveices ielā

Trešdien, 5. augustā, uzsāksies asfaltseguma frēzēšanas darbi Šveices ielā un līdz pat nedēļas nogalei visas ielas garumā plānoti satiksmes ierobežojumi. Ceturtdien AS “Gaso” veiks rakšanas darbus, izbūvējot gāzes vada šķērsojumu starp Mākslu skolas “Baltais flīģelis” teritoriju un topošo Alfrēda Kalniņa skvēru. Ielas seguma atjaunošanas un gāzes vada šķērsojuma izbūves laikā plānoti satiksmes ierobežojumi, nodrošinot piekļuvi pie privātīpašumiem.

Labvēlīgos laikapstākļos remontdarbi norisināsies līdz pat nedēļas nogalei, kad Šveices ielas posmā tiks ieklāta asfaltseguma apakškārta un veikta ielas nomaļu nostiprināšana. Asfaltseguma virskārta tiks ieklāta vēlāk, nodrošinot remontdarbu zonas labiekārtošanu.

Ņemot vērā Šveices ielas nozīmību satiksmes organizēšanā, aicinām iedzīvotājus un pakalpojumu saņēmējus ievērot būvdarbu zonā izvietotās ceļa zīmes un satiksmes kustības organizēšanas norādes, kā arī būt saprotošiem, ja atsevišķos brīžos nav iespējams piekļūt īpašumam. Tas dienas laikā tiks nodrošināts iespēju robežās, ņemot vērā darba specifiku. Savukārt vakaros un agros rītos remontdarbu laikā netraucēti būs iespēja piekļūt privātīpašumiem.

Šveices ielas asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbu veicējs SIA “Strauteks” remontdarbus organizēs sadarbībā ar AS “Gaso”. Lai samazinātu satiksmes ierobežojumu laiku un iedzīvotāju neērtības, ielas šķembu apakšsegumu sāks ieklāt uz abām pusēm paralēli gāzes vada rakšanas darbiem.

Atgādinām, ka, veicot asfaltseguma virskārtas atjaunošanu, SIA “Strauteks” veic esošās brauktuves atjaunošanu ar jaunu asfaltsegumu, izveido nobrauktuves uz ielām, kā arī sakārto nomales, veidojot zālāju. Remontdarbu veicējs arī nodrošinās esošās iebrauktuves uz privātīpašumu izbūvētā seguma līmeņošanu ar jaunizveidoto asfaltsegumu, bet tur, kur iebrauktuves nebūs izbūvētas, tiks piebērta šķembu kārta sarkano līniju robežās ērtākai piekļuvei īpašumam. Privātīpašnieks pēc saviem ieskatiem var veidot pieslēgumu jeb nobrauktuvi uz savu īpašumu ar bruģi, asfaltu vai citu klājumu kā sadarbībā ar būvuzņēmēju, tā patstāvīgi normatīvajos aktos noteiktā kārtībā. Ar būvuzņēmēju iespējams sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 26337055.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi