×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-04
Aizvadīts pludmales volejbola sacensību “KS čempionāts” 2. posms

Gaujas pludmalē 3. augustā norisinājās pludmales volejbola sacensību “KS čempionāts” 2. posms. Sieviešu grupā piedalījās 16 dalībnieces, tostarp arī dalībniece no Dānijas, savukārt vīriešu grupā sacentās 16 dalībnieki.

“KS čempionāta” 2. posmā dāmu grupā par “Queen” titulu cīnījās Baiba Kučika, Elīza Vectirāne, Laura Petroviča un Simona Rozīte. Par titula “Queen” īpašnieci kļuva Baiba Kučika. Apakšējā zarā – spēlēs par izdzīvošanu – cīnījās Sara Henriskena (Sara Henriksen), Baiba Bukša, Rita Solovjova un Sabīne Bičkova. “KS” tituls otro reizi šajā sezonā aizceļoja pie viesspēlētājas Saras Henriksenas.

Vīru grupā cīņā par “King” titulu iekļuva Ralfs Ozoliņš, Aigars Jonass, Oskars Buivids un Martins Dāvis Vēvers. Par “KS čempionāta” 2. posma “King” titula īpašnieku kļuva Aigars Jonass. Savukārt zaudētāju zarā iekļuva Jēkabs Simonovs, Krists Rudzītis, Toms Bičkovskis un Pauls Albužis. Par “KS” titula īpašnieku kļuva Toms Bičkovskis.

Pludmales volejbola sacensību “KS čempionāts” 3. posms norisināsies 17. augustā Gaujas pludmalē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi