×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-07
Notiks Inta Kalna grāmatas “Es runāju nopietni” autorkoncerts

Sestdien, 15. augustā, plkst. 16.00 “Āra lasītavā” pie Siguldas pagasta Kultūras nama norisināsies dzejnieka Inta Kalna grāmatas “Es runāju nopietni” iznākšanai veltīts autorkoncerts.

Koncerts būs romantiskā un dvēseliskā noskaņā ieturēts ceļojums cauri grāmatā atspoguļotajam ceļam ar dzejas rindām no grāmatas nodaļām un autora īpaši koncertam rakstīto tekstu. Vēstījumu papildinās īpaši izvēlētas dziesmas dziesminieka Andra Skujas izpildījumā. Savukārt pēc koncerta būs iespēja satikt grāmatas “Es runāju nopietni” autoru Intu Kalnu, fotografēties un saņemt autogrāfu.

Ints Kalns, īstajā vārdā Aivis Liepiņš, dzimis 1972. gadā, Siguldā. Savu radošo pseidonīmu izvēlējies pēc fonētiskas līdzības ar Inčukalnu, kas ir dzejnieka dzimtais novads. Pirmie dzejoļi tapuši vēl skolas laikā, taču aktīvs radošais darbs ir pēdējos 10 gados, kad ar Latvijas Radio 2 starpniecību savus klausītājus atradušas viņa rakstītās dziesmas Andra Daņiļenko, Daiņa Skuteļa un Kaspara Markševica izpildījumā un lasītājus – sociālo tīklu vietnēs publicētie dzejoļi. Dzeju un Mūziku Ints uzskata par savām galvenajām mūzām.

Inta Kalna pirmā dzejas grāmata ir autora ceļojums laikā, telpā un sajūtās, lai meklētu un atrastu sev nozīmīgas dzīves vērtības un atziņas. Inta Kalna dzejā ir daudz sirsnības un mīlestības, kas ļauj viņu droši pieskaitīt mūsdienu romantiķiem. Profesors Viesturs Vecgrāvis grāmatas ievadā saka: “Mums šodien pietrūkst to naivo, kas gatavi kalnā bez zirga jāt.” Šī atziņa Intu vieno ar mūsu pagātnes romantiķiem un norāda uz viņa ciešo kopību ar tradīciju, dabisku iesaisti tajā, kurā galvenais – uzturēt spēkā ticību savu mērķu nozīmīgumam.”

Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt pledus un pašu sarūpētu cienastu.

Ieeja – bez maksas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi