×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-11
Notiks bezmaksas rollerslēpošanas nodarbības

22. un 29. augustā plkst. 10.30 Fischer Slēpošanas centrā norisināsies bezmaksas rollerslēpošanas nodarbības, kurās aicināts piedalīties ikviens interesents. Ņemot vērā noteiktos ierobežojumus un dalībnieku skaitu vienā treniņnodarbībā, vēlama iepriekšēja pierakstīšanās uz e-pastu fsc@siguldassports.lv. Nodarbības norisināsies Eiropas Sociālā fonda projekta “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

Septembrī atsāksies arī vispārattīstošās fiziskās sagatavotības nodarbības, nodarbības cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem un peldēšanas nodarbības bērniem.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība līdz 2023. gadam turpinās projektu “Esi vesels Siguldas novadā!”, organizējot 2380 dažādas aktivitātes – nodarbības, lekcijas, pasākumus un nometnes, ar kuru palīdzību plānots projekta aktivitātēs iesaistīt pēc iespējas vairāk Siguldas novada iedzīvotāju. Projekta laikā notiks sportiskas nodarbības, stājas veicināšanas nodarbības bērnudārzos, Veselības dienas, Dienas centra nodarbības senioriem, reproduktīvās veselības nodarbības skolās, kā arī dažāda veida psihiskās un garīgās veselības lekcijas, tai skaitā vecāku grupu nodarbības par bērna bailēm, nodarbības par psihosomatisko veselību krīzes apstākļos, emocionālās veselības/mobinga nodarbības skolās un citus pasākumus. No 2021. gada vasaras līdz 2022. gada vasarai plānotas astoņas bērnu fizisko aktivitāšu un veselīga uztura nometnes.

Projekta mērķis ir sekmēt Siguldas novada iedzīvotāju veselības veicināšanu un slimību profilaksi, radot iedzīvotājiem iespēju iesaistīties veselību veicinošās, izglītojošās un slimību profilakses aktivitātēs. Projekta laikā plānotās aktivitātes veidos pasākumu kompleksu, kas veicinās iedzīvotāju paradumu maiņu par labu veselīgam un aktīvam dzīvesveidam. Visas veselības veicināšanas pasākumu aktivitātes ir vērstas uz to, lai ieradinātu cilvēku domāt par savu veselību ikvienā vecuma posmā.

Siguldas novada pašvaldība ir parakstījusi vienošanās grozījumus ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru par “Esi vesels Siguldas novadā!” īstenošanas turpināšanu Siguldas novadā līdz 2023. gadam. Kopējais Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” finansējums periodam no 2017. līdz 2023. gadam ir 335 994 eiro, tai skaitā ESF finansējums 285 594,90 eiro un valsts budžeta finansējums – 50 399,10 eiro. Projekta aktivitāšu finansējums periodam no 2020. līdz 2023. gadam ir 135 862 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi