×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-24
Siguldā viesosies Latvijas basketbola zvaigzne Žanis Peiners

Otrdien, 25. augustā, plkst. 18.00 Siguldas Sporta centrā atvērto treniņu visiem interesentiem vadīs Latvijas basketbola izlases spēlētājs Žanis Peiners. Ž. Peiners Latvijas izlases rindās piedalījies divos Eiropas čempionātos, kā arī olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā. Aizvadītajā sezonā viņš pārstāvēja Belgradas “Partizan” klubu.

Atvērtais treniņš būs nodibinājuma “R.R. fonds” kārtējā vasaras aktivitāte. Līdz šim atvērtos treniņus vadījuši Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Mārtiņš Gulbis, ilggadējais Latvijas izlases snaiperis Kristaps Janičenoks, pieredzējušais jauniešu izlašu treneris Kaspars Mājenieks, Latvijas izlases kapteinis Jānis Blūms, Latvijas izlases treneris Raimonds Feldmanis, kā arī sieviešu basketbola zvaigzne Kitija Laksa.

Fonds vāc līdzekļus, lai rastu iespēju bērniem ar ne tiem vieglākajiem sadzīves apstākļiem septembrī uzsākt kārotās ārpusskolas aktivitātes. Līdz augusta vidum bija saziedoti vairāk nekā 2400 eiro, no kuriem 2250 eiro ar “R.R. fonds” valdes lēmumu tika novirzīti piecu Siguldas novada bērnu basketbola apguves nodrošināšanai – gan sedzot visas ar basketbolu saistītās izmaksas Siguldas Sporta skolā (ziedojums 1650 eiro vērtībā), gan iepērkot inventāru 600 eiro vērtībā veikalā “Pro Basketball”.

Sadarbībā ar Siguldas novada Sociālo dienestu ir izvirzīti trīs jauni atbalsta saņēmēji – divi zēni (6 un 9 gadus veci), kuriem jāpalīdz nodrošināt futbola apguve FK “Sigulda” rindās, kā arī viena 11 gadus veca meitene, kura septembrī vēlas uzsākt savas gaitas Mākslu skolā. Šo mērķu īstenošanai būtu nepieciešami apmēram 400 eiro.

Treniņš ar Žani Peineru būs pieejams visiem interesentiem, iepriekš piesakot dalību pie “R.R. fonds” dibinātāja Raimonda Rudzāta, rakstot ziņu lietotnē “Whatsapp” uz tālruņa numuru 26368545. Treniņš ir bez maksas, bet ar brīvprātīgu iespēju ziedot fondam.

Informāciju sagatavoja:
Nodibinājums “R.R. fonds”

 

Pasākumā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi