×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-27
Kultūras centrs “Siguldas devons” saņem “LaPPA Kvalitātes zīmi”

Kultūras centrs “Siguldas devons” 26. augustā Latvijas pasākumu producentu asociācijas apbalvošanas ceremonijā saņēma “LaPPA Kvalitātes zīmi”, kas ir kā apliecinājums par kvalitatīvu un izcilu darbu.

Latvijas pasākumu producentu asociācija kopš 2011. gada apkopo biedru ziņas par labākajiem nozares piegādātājiem – servisa uzņēmumiem, kuri bieži vien ir laba pasākuma panākumu atslēga. “LaPPA Kvalitātes zīmi” saņem tie uzņēmumi, kas LaPPA biedru balsojumā atzīti par kvalitatīviem un uzticamiem un, kas lielākajai daļai industrijas profesionāļu ir kļuvuši par visuzticamākajiem sadarbības partneriem. Kopā ar “LaPPA Kvalitātes zīmi” nozares piegādātāji saņem LaPPA sertifikātu, kas uzskatāms par nozares atzinību un apliecinājumu par kvalitatīvam darbam.

Lepojamies un vēlam neizsīkstošu enerģiju tiekties uz izcilību!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi