×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-06-17
Darba kolektīvus un iedzīvotājus aicina piedalīties piedzīvojumu sacensībās un kļūt par spēcīgāko novada komandu

Siguldas novada dome, biedrība „A2” un biedrība „Siguldas Uzņēmēju klubs” 11.jūlijā piedāvā izbaudīt piedzīvojumu sacensības "Sigulda 802", kuru dalībnieki varēs gan aktīvi atpūsties, piedzīvojot nebijušas sajūtas Siguldas apkaimē, gan pierādīt sevi kā spēcīgāko Siguldas komandu.

Siguldas uzņēmumu un valsts iestāžu kolektīviem, kā arī Siguldas iedzīvotājiem piedzīvojumu sacensības ir iespēja piedalīties aizraujošā cīņā par spēcīgāko Siguldas novada komandu.

Komandas sacensību trasē dosies 11.jūlijā un trasē pavadīs apmēram 8 stundas, kuru laikā distance būs jāveic gan kājām, gan ar velosipēdiem un laivām. Distances dalībniekus gaidīs dažādi interesanti uzdevumi, kas prasīs ne tikai izturību, bet arī komandas spēku, komunikāciju un savstarpējo sapratni.

Pēc aktīvi pavadītas dienas piedzīvojumu sacensību „Sigulda 802” dalībnieki varēs doties mājās ar jaunām, pozitīvām emocijām un atziņām ne tikai par Siguldas novadu, bet arī par pašas komandas iespēto. „Šis kopīgais piedzīvojums un pārdzīvojums viennozīmīgi palīdzēs uzņēmumu darbiniekiem arī ikdienā labāk sastrādāties un sasniegt ražīgākus darba rezultātus. Noteikti par labu nāks arī uzņēmuma atpazīstamība, ka tajā strādā cilvēki, kas grūtības uztver kā jaunu izaicinājumu”, pieteikties sacensībām un izbaudīt šīs vasaras labāko piedzīvojumu aicina piedzīvojumu sacensību organizators Jānis Lazdāns.

Papildus informācija par sacensībām, komandas sastāvu un nepieciešamo ekipējumu atrodams šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


boss
- 2009-06-23 13:47

Labi ka 3, man vairāk ar nav darbinieku. Būsim klāt!

Pokers
- 2009-06-19 07:49

žēl ka akal kārtējie latvieviešu piesitieni,ka nevar vairāk ,tapēc,ka nu var atkal uzvārities vienas komandas vietā divas,nu viss skaidrs,jānovēl sportisko veiksmi....

Jope
- 2009-06-18 23:26

Baigais darba kolektīvs - 3 dalībnieki! :) Bet vispār pasākums lietderīgs un interesants

janka
- 2009-06-18 22:40

ja grib vairāk, tad jāveido 2 komandas un jāmačojas savā starpā.

spocins
- 2009-06-18 13:29

..hmm tikai 3..ja jau es gribu atpūsties ar ģimeni kā komandu, tad vai nu vīrs vai bērns jāatstāj aiz borta..nežēlīgi..

Kolektīvs
- 2009-06-18 12:24

Kāpēc tikai 3 dalībnieki komandā??? Varētu būt kādi 5, lai tiešām kolektīvam būtu iespēja saliedēties!!!

tram param
- 2009-06-17 17:00

šitas labs!

Pasākumi