×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-27
Novadnieki iegūst godalgotas vietas pludmales volejbola čempionātā

No 20. līdz 23. augustam Mārupē norisinājās Latvijas Jaunatnes čempionāta pludmales volejbola finālsacensības četrās vecuma grupās U-14, U-16, U-18 un U-20 zēnu un meiteņu komandām. Sacensībās piedalījās un godalgotas vietas ieguva arī Siguldas volejbolisti.

Izcilu sniegumu finālsacensībās uzrādīja Gustavs Auziņš, izcīnot zelta medaļas U-16 un U-18 vecuma grupās, kā arī iegūstot 4. vietu U-20 vecuma grupā. Gustavs iepriekšējā mācību gadā sāka mācīties Murjāņu sporta ģimnāzijā un Latvijas Jaunatnes čempionātā spēlēja ar Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņiem.

Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi Kārlis Jaundžeikars un Matīss Šalkovskis U-16 vecuma grupā zēniem ieguva 2. vietu, piekāpjoties spēlētājiem Gustavam Auziņam un Kristiānam Fokerotam. Ja Gustavs un Kristiāns, piedaloties divos posmos, pārliecinoši izcīnīja 1. vietas, tad nākamās reitinga astoņas komandas no Rīgas, Daugavpils, Engures un Siguldas bija spēkos līdzīgas. Trijos posmos, kuri notika pirms finālsacensībām, uz goda pjedestāla kāpa kopā septiņas komandas.

U-20 vecuma zēnu grupā finālsacensībās piedalījās Kristaps Liepa un Mārtiņš Auziņš, noslēgumā iegūstot 10. vietu, kā arī Renārs Knēža un Dāvis Vēvers, iegūstot 9. vietu. Pēdējā 3. posmā pirms finālsacensībām Renārs un Dāvis izcīnīja 3. vietu. U-18 vecuma grupā zēniem Dāvis Vēvers un Sandijs Suhānovs ieguva 8. vietu. U-14 vecuma grupā zēniem Jorens Stūris un Krišjānis Bojārs palika 16. vietā.

Plašāka informācija par sacensībām aplūkojama šeit un šeit.

Apsveicam jaunos volejbola spēlētājus ar lieliskiem sasniegumiem!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi