×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-28
Siguldas Sporta centrā palielināts nodarbību klāsts un piedāvājums

Jaunā mācību gada sākumā Siguldas Sporta centrs piedāvās vairākas jaunas grupu nodarbības dažāda vecuma un interešu sportot gribētājiem. Būs iespēja sevi pilnveidot Stretching vidējas intensitātes nodarbībās, kas palīdzēs attīstīt līdzsvaru un lokanību, kā arī muskuļu veselīgu tonusu. Otrs jaunums – augstas intensitātes Apļa treniņa nodarbības, kas apvienos spēka un kardio vingrinājumus visām muskuļu grupām. Nodarbības vadīs treneris Andrejs Filipovs.

Rūpējoties par novadniekiem, kuri vēlas darbdienu rītus sākt aktīvi, rudens sezonā darba dienās plkst. 8.00 būs iespēja apmeklēt TRX, Verve, Pilates, NTC+, Stretching un Jogas nodarbības. Ņemot vērā Siguldas Sporta apmeklētāju ierosinājumus, palielināts arī Ūdens aerobikas nodarbību skaits, piedāvājot Ūdens aerobikas nodarbībās piedalīties svētdienu vakaros pie treneres Diānas Treijas. Drīzumā paredzēts komplektēt jaunu peldētapmācības grupu pieaugušajiem, sniedzot iespēju apgūt un pilnveidot peldētprasmi.

Septembra grupu nodarbību grafiks pieejams šeit. 

Siguldas Sporta centrs norāda, ka, mainoties piedāvājumam, veiktas vairākas izmaiņas Spēka zāles, grupu nodarbību un Ūdens atrakciju parka apmeklējuma cenrādī. Lai patstāvīgajiem Spēka zāles apmeklētājiem būtu iespēja apmeklēt zāli sev vēlamā laikā bez ierobežojumiem, turpmāk, iegādājoties viena mēneša abonementu, klientam nebūs jāizvēlas darba dienas rīta vai vakara abonements, jo tiks noņemts laika sadalījums. Savukārt ģimenēm, apmeklējot Ūdens atrakciju parku, tagadējo Ģimenes paku 3, 4, 5, 6+ vietā tiks piedāvāta “Ģimenes biļete 3” un piemaksa par katru nākamo bērnu lielākām ģimenēm. Izmaiņas, apmeklējot Ūdens atrakciju parku, būs arī pieaugušajiem ar bērniem, kuri vecumā līdz četriem gadiem, īpašo cenu piemērojot apmeklējumiem darba dienās. Siguldas Sporta centra cenrādis no 1. septembra pieejams šeit.

UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, apmeklētājiem būs iespēja saņemt 10% atlaidi visiem Siguldas Sporta centra pakalpojumiem, izņemot instruktoru darbu un sporta diagnostikas pakalpojumus. 20% atlaide tiks piemērota, apmeklējot Ūdens atrakciju parku brīvdienās.

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī un nepieciešamību arī turpmāk sportojot ievērot distanci, visās Siguldas Sporta centra telpās ir noteikts maksimālais cilvēku skaits. Lai nodrošinātu drošas sportošanas iespējas, arī turpmāk tiek saglabāta prasība pirms katra peldbaseina apmeklējuma, Ūdens atrakciju parka vai grupu nodarbības apmeklējuma savlaicīgi reģistrēties iepriekš, zvanot uz Siguldas Sporta centru pa tālruni 25448860.

Aktuālā informācija par nodarbībām un nodarbību maksu aplūkojama Siguldas Sporta centra tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv Facebook lapā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi