×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-31
Siguldas Sporta centrā no 1. septembra būs izmaiņas darba laikā

Uzsākot jauno sezonu, no septembra sākuma Siguldas Sporta centrā plānotas izmaiņas peldbaseina, Ūdens atrakciju parka un Spēka zāles darba laikā. Siguldas Sporta centra darba laiki būs nemainīgi no septembra līdz maijam, izņemot skolēnu brīvlaiku un svētku dienas.

Septembrī mazais un lielais peldbaseins būs atvērts darbdienās no plkst. 7.00 līdz 8.00, bet vakaros no plkst. 18.00 līdz 22.00. Apmeklētāji aicināti indviduālai peldēšanai izmantot rīta stundas no plkst. 7.00, darbdienu vakarus pēc plkst. 20.00, kā arī brīvdienas. Darbdienu vakaros peldbaseinā notiks gan individuālā peldēšana, gan Peldētapmācības skoliņa bērniem, gan Siguldas Sporta skolas un dažādu sporta klubu treniņi, kā arī ūdens aerobika. Aktuālais peldbaseina noslodzes grafiks tiks publicēts tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un Siguldas Sporta centra Facebook lapā, kā arī tas būs pieejams Siguldas Sporta centra vestibilā.

No septembra sākuma Ūdens atrakciju parks darbdienās būs atvērts no plkst. 15.00 līdz 22.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 22.00. Savukārt Spēka zāle darbdienās būs atvērta no plkst. 8.00 līdz 22.00, bet brīvdienās no plkst. 9.00 līdz 22.00.

Peldbaseins un Spēka zāle apmeklētājiem tiek slēgta katru dienu 15 minūtes pirms darba laika beigām, Ūdens atrakciju parks tiek slēgts 30 minūtes pirms darba laika beigām.

Apmeklējot Siguldas Sporta centru, nepieciešama iepriekšēja rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai rakstot uz e-pasta adresi ssc@siguldassports.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi