×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-01
Siguldas novadniekiem panākumi triāla sacensībās

29. augustā Garozā, Priežkalnu trasē norisinājās Latvijas čempionāta 4. posms triālā bērniem trijās sarežģītības līmeņa grupās – Mini A, Mini B un Mini C. Sacensībās piedalījās un godalgotas vietas ieguva arī “Siguldas Minimoto” jaunie triālisti.

Meistarīgākajā Mini A grupā startēja trīs novadnieki. Vislabāk veicās Ingusam Supem, kurš dienas beigās kāpa uz goda pjedestāla 3. pakāpiena, un šobrīd cīnās par uzvaru gada kopvērtējumā. Savukārt 5. un 6. vieta brāļiem Dāvidam un Albertam Beinertiem, kuriem lietainais laiks sagādāja papildus pārbaudījumu arī tehnikai.

Mini B klasē goda pjedestāla 3. vietu izcīnīja novadnieks Valters Seglenieks. 4. vieta Kristeram Annuškānam, 6. vieta Hugo Poļakam, 8. vieta Markusam Loginam, 9. vieta Renāram Starcevam, 10. vieta Matīsam Cunskim, 11. Edvartam Elsiņam, 12. vieta Raimondam Elsiņam. Sofijai Beinertei diemžēl diskvalifikācija.

Interesantas un ļoti sīvas cīņas izvērtās C klasē, kurā startēja paši mazākie braucēji un iesācēji. Šajā klasē jauniem dalībniekiem izdevās izcīnīt uzvaru un vairākus pjedestālus. Uz augstākā goda pjedestāla pirmā pakāpiena kāpa Georgs Frīdrihsons, 2. vietā Rodrigo Annuškāns. 4. vietu ieguva Mikuss Īle, 5. vieta Rūdolfam Vilcānam, 11. vieta Mārtiņam Dubavam, 12. vieta Elizabetei Krauklei; Eduards Tonnis izstājās no dalības sacensībās.

Sacensību rezultāti pieejami šeit.

Latvijas atklātā čempionāta noslēdzošie – 5. un 6. – posmi notiks 12. un 13. septembrī Jelgavā, “Ruļļu” trasē.

Foto: Matīss Kellerts

Informāciju sagatavoja:
Siguldas triāla klubs “Minimoto”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi