×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-03
Aizvadīts pirmais maratona skrējiens Sigulda–Līgatne–Sigulda

Augusta noslēgumā Siguldas Jaunās pils dārzā tika dots starts pirmajam maratonam, kas reizē bija arī skrējiens un pārgājiens, maršrutā Sigulda–Līgatne–Sigulda. Sacensībās kopumā startēja 54 maratonisti.

Vīru konkurencē maratona skrējienā teicamu rezultātu uzrādīja siguldietis Uldis Kļaviņš (finiša laiks 2:53:40) un Dainis Limanāns (finiša laiks 2:56:12) no komandas “Rieksti”. Trešajā vietā Kristaps Bruners (finiša laiks 3:18:57). Sieviešu konkurencē 15 dalībnieču konkurencē 1. vietu izcīnīja Evita Ruskova (finiša laiks: 3:46:49). Otrajā vietā Gita Muceniece (finiša laiks: 3:53:07), bet trešā Līga Vībure (finiša laiks: 4:38:57).

20 kilometru distancē Līgatnes dabas takās uz starta līnijas stājās 26 vīrieši un 36 sievietes. Labākais rezultāts starp vīriešiem Sergejam Ļetam no “Patria Sportland NBS”, bet sievietēm pirmā finišu sasniedza Ieva Mauliņa no komandas “Briksnis”.

Piecu kilometru distancē, kuras maršruts veda gar gleznaino Paradīzes kalnu, uz starta līnijas stājās 38 dalībnieki, starp kuriem arī divi dalībnieki invalīdu ratiņkrēslā. 1. vietu šajā distancē vīriešu konkurencē ieguva Denis Prikulis, bet sievietēm – Emīlija Vahere-Abražune.

“Sigulda Adventures” komandu kopvērtējumā notika sīvas cīņas starp piecām komandām: “Rieksti”, “Maratona klubs”, “Riga Runners”, “Piejūras nūjotāju klubs” un “Reliģija”. Vīru konkurencē komandu vērtējumā uzvaru izcīnīja “SuperRieksti”, sieviešu konkurencē “Piejūras nūjotāju klubs”, bet jauktajā grupā komanda “Riga Runners”. Labākās komandas ieguva vērtīgas dāvanu kartes no “Sigulda Adventures”.

Pasākuma laikā notika arī pasaulē pirmais skrējiens ar tubu, kur konkursa kārtībā tika meklēts brīvprātīgais, kurš šo instrumentu nogādās no Līgatnes līdz Siguldas pilsdrupām. Šis gods tika uzticēts Latvijas virtuālā skrējēju kluba “Noskrien” dibinātājam, Vilkaču maratona organizatoram un “Stirnubuks” taku skrējiena seriāla balstam Signim Vāverem.

Visi sacensību rezultāti aplūkojami tīmekļa vietnē www.bulta.lv.

Sacensības organizēja biedrība “Sporta, kultūras un izglītības atbalsta punkts TORNIS” sadarbībā ar biedrību “Cerību spārni”, kura labākajiem skrējējiem dāvāja sociālā uzņēmuma “Visi Var” ražotos ugunskura iekurus. Savukārt katrs viens eiro no dalībnieku pieteikumiem tika pievienots kopējam ziedojumam biedrībai “Cerību spārni”. Šīs akcijas laikā kopā saziedoti 177,5 eiro.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi