×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-07
Aicina izvirzīt pretendentus Siguldas novada Gada balvai izglītībā

Lai godinātu un motivētu Siguldas novada pedagogus, izglītības nozares darbiniekus un organizācijas, kā arī lai veicinātu izglītības kvalitāti, jau ceturto gadu tiks pasniegtas Siguldas novada Gada balvas izglītībā. Pretendentus Gada balvai izglītībā par sasniegumiem 2019./2020. mācību gadā iespējams pieteikt līdz 19. septembrim, aizpildot aptaujas anketu, kura pieejama Siguldas novada izglītības iestādēs, Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās, kā arī elektroniski šeit.

Pretendentus iespējams pieteikt vairākās konkursa nominācijās:

  • Par mūža ieguldījumu izglītībā – par ilggadēju un nozīmīgu ieguldījumu izglītības attīstībā.
  • Gada balva par izcilību – par augstiem pedagoģiskā darba rezultātiem, skolēnu sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos; par mūsdienīgu izglītības darba organizāciju.
  • Gada balva par darbu ar skolēniem vispārējās izglītības pamatskolas pirmajā posmā (no 1. līdz 6. klasei) – par teicamu, mērķtiecīgu, profesionālu darbu, īpašiem sasniegumiem un ieguldījumu skolēnu izaugsmes un attīstības veicināšanā.
  • Gada balva darbā ar skolēniem vispārējās izglītības pamatskolas otrajā posmā un vidusskolā (no 7. līdz 12. klasei) – par teicamu, mērķtiecīgu, profesionālu darbu, īpašiem sasniegumiem un ieguldījumu skolēnu izaugsmes  un attīstības veicināšanā.
  • Gada balva pirmsskolas izglītībā – par teicamu, mērķtiecīgu un profesionālu darbu un īpašiem sasniegumiem pirmsskolas izglītībā.
  • Gada balva profesionālās ievirzes, interešu un neformālajā izglītībā – par īpašiem sasniegumiem profesionālās ievirzes, interešu un neformālās izglītības īstenošanā; par ieguldījumu Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku procesa nodrošināšanā, popularizēšanā un tradīciju tālāknodošanā; par aktīvu un mērķtiecīgu darbu ar novada jauniešiem.
  • Gada veiksmīgākā debija – par veiksmīgu debiju izglītības nozarē.
  • Gada inovācija izglītībā – par spilgtu, inovatīvu devumu kādā no izglītības nozarēm.
  • Gada balva izglītības procesa atbalstam – par profesionālu, mērķtiecīgu darbu un atbalstu izglītojamo attīstībai; izglītojamajiem draudzīgas vides radīšanu un uzturēšanu.
  • Gada nozīmīgākais Siguldas novada izglītības nozares popularizētājs – par veiksmīgu metodiskā darba un pedagoģiskās darbības pieredzes popularizēšanu; par starpnozaru sadarbības veicināšanu, pilsonisko līdzdalību un izglītības nozares mērķtiecīgu atpazīstamības veicināšanu un popularizēšanu medijos; par īpašiem sasniegumiem kādā no izglītības nozarēm valsts vai starptautiskā mērogā, popularizējot Siguldas novadu ārpus tā robežām.

Siguldas novada Gada balvas izglītībā apbalvošanas ceremonija plānota 9. oktobrī, informācija par norises laiku un vietu vēl tiks precizēta.

Apbalvojumu saskaņā ar Siguldas novada pašvaldības apbalvojumu nolikumu var piešķirt vairākkārt, bet ne biežāk kā vienu reizi trijos gados. Apkopojums par balvu saņēmējiem iepriekšējos gados pieejams šeit.

 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi