×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-07
Futbola klubs “Super Nova” izcīna 1. vietu Vidzemes reģiona jaunatnes festivālā

6. septembrī Valmieras olimpiskajā centrā noslēdzās Vidzemes futbola festivāla 3. posms U-9 zēniem un meitenēm. Siguldas futbola kluba “Super Nova” komanda B grupā izcīnīja 1. vietu, uzvarot futbola klubu “Auda” ar rezultātu 1:0, “Valor” ar 4:0, futbola klubu “Ikšķile” ar 4:0 un spēlējot neizšķirti 1:1 ar Gaujas komandu. Iegūstot iespēju pēdējā posmā, kas norisināsies 3. oktobrī Valmierā, spēlēt starp Vidzemes piecām stiprākajām komandām. A grupā spēlēs Valmieras, futbola kluba “Futbola Parks”, Ogres, Siguldas “Super Nova” un Ikšķiles komandas.

Futbola kluba “Super Nova” komandā ir Māris Dancis, Linards Keišāns, Roberts Feldmanis, Gabriels Hanna, Gustavs Mitrevics, Maiks Bērziņš, Ronalds Gailītis, Toms Krievkalns, Regnārs Šulcs, Rudolfs Volksons, Kārlis Palamarčuks, Gustavs Birnbaums, Jānis Turlajs un Gustavs Priecums.

Futbola klubs “Super Nova” arī aicina zēnus un meitenes no 5 līdz 12 gadiem pievienoties komandai. Papildu informācija, zvanot futbola kluba trenerim Agrim Lelim uz tālruņa numuru 29822496.

Informāciju sagatavoja:
Futbola kluba “Super Nova” treneris
Agris Lelis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi