×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-09
Uzsākot 3. sezonu, “Siguldas devons” novadniekus aicina uz Spēļu dienu

Šajā nedēļas nogalē, no 11. līdz 13. septembrim, ar aizraujošu un daudzveidīgu programmu tiks atklāta kultūras centra “Siguldas devons” trešā sezona. Atklāšanas pasākumu laikā, 13. septembrī, no plkst. 11.00 līdz 15.00 sadarbībā ar Ziedoņa klasi kultūras centra “Siguldas devons” pagalms pārvērtīsies par spēļu laukumu, kurā bērni un jaunieši varēs sajust sacensību garu un kopā ar draugiem un ģimeni aizvadīt piedzīvojumiem pilnu pēcpusdienu. Ieeja – bez maksas.

Ziedoņa klases izlaušanās spēle “Blēņas un pasakas” ir izzinošs, kvalitatīvs un azartisks laika pavadīšanas veids, kas saliedēs gan jauniešus, gan ģimenes. Spēle sastāv no trīs lādēm, kur katrā no tām ir pieci dažādi uzdevumi. Tie dalībniekiem jāizpilda, pielietojot dažādas zināšanas un sadarbības prasmes. Uzdevumi balstīti ne tikai lasītprasmē, bet arī citās jomās (vide, matemātika, radošā un loģiskā domāšana, kultūras izpratne), tādējādi attīstot caurviju prasmes un veicinot interesi par latviešu kultūru un literāro mantojumu.

Foto orientēšanās spēles laikā kultūras centrā “Siguldas devons” būs jāmeklē objekti no fotogrāfijām. Tā būs īpaša iespēja aplūkot un iepazīt ne tikai kultūras centra apkārtni, bet arī telpas – zāles, aizskatuvi un grimētavas, kur ikdienā apmeklētājiem nav paredzēts iekļūt.

“Kartupeļu Lauka Radio” radošajā darbnīcā bērniem un jauniešiem būs iespēja izkrāsot “kulturālā kartupeļa” zīmējumu, kā arī apgleznot savu auduma maisiņu ar kartupeļu nospiedumiem. Būs arī kāds negaidīts pārsteigums – kartupeļu eksperimentu šovs.

Daudz un dažādas spēļu aktivitātes būs sagatavojuši partneri no “PlayPotential”. Būs gan izglītojošas spēles, kurās varēs vairāk izzināt savu ķermeni un spēles ietekmi uz to, gan brīvās spēles, kurās varēs pārbaudīt savu veiklību, loģisko domāšanu, kā arī jautri un atraktīvi pavadīt laiku.

Savukārt plkst. 12.00 bērni aicināti uz muzikālu leļļu teātra izrādi “Brīnuma stabulīte”. Tas būs stāsts par pasaku mežu, kur dzīvo brīnumaini zvēri, kas dara brīnumu lietas. Izrādes autors ir Pēteris Trups, komponists – Andris Eniņš, režisore – Agita Lieldidža. Ieeja – bez maksas.


 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi