×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-14
Siguldiete Anna Kupča triumfē Eiropas U-17 reitinga turnīrā badmintonā

Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas spēlētāja Anna Kupča Eiropas U-17 reitinga turnīrā ““Yonex” Latvia U-17 International” meiteņu vienspēlēs izcīnīja pirmo vietu, finālā divos setos ar 21:19, 21:11 uzvarot turnīrā ar pirmo numuru izsēto pasaules badmintona lielvalsts Spānijas jauno sportisti Kristinu Teruelu (Cristina Teruel).

Lai izcīnītu uzvaru, Anna Kupča sākotnēji astotdaļfinālā ar 2:0 (21:15, 21:7) uzvarēja igaunieti Marelli Salu (Marelle Salu), ceturtdaļfinālā ar 2:0 (21:12, 21:11) vēl vienu igaunieti Martu Emīli Telleri (Marta Emili Teller), bet visgrūtākā bija pusfināla spēle pret Elisavetu Beriku (Elisaveta Beriku) no Igaunijas – uzvara trijos setos 2:1 (21:19, 18:21, 21:16).

Annas Kupčas panākums ir vēsturisks, jo tā ir pirmā Latvijas zelta medaļa kādā no Eiropas U-17 reitinga turnīriem. Turklāt šis Siguldas turnīrs ir īpašs ar to, ka tas ir pirmais Eiropas U-17 reitinga turnīrs pēc Covid-19 dīkstāves. Tādējādi šim turnīram un arī Annas Kupčas panākumam būs īpaša uzmanība ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā un pasaulē.

Latvijas spēlētāji uz apbalvošanas pjedestāla bija četrās no piecām badmintona disciplīnām. Jauktajās dubultspēlēs bronzas medaļas izcīnīja siguldietis Dāvis Strazdiņš kopā ar valmierieti Arīnu Babri, meiteņu dubultspēlēs – rīdzinieces Megija Āboltiņa un Diāna Bespalova, bet zēnu dubultspēlēs – talsenieks Patriks Kandis un jelgavnieks Pauls Eliass Rozenvalds.

Eiropas U-17 badmintona reitinga turnīrs ““Yonex” Latvia U17 International”, ko rīkoja Siguldas badmintona klubs un Latvijas badmintona federācija ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu, Siguldas Sporta centrā notika otro gadu pēc kārtas. Šogad turnīra dalībnieku skaits bija pieticīgāks nekā pirms gada, kad turnīrā piedalījās jaunieši no 14 valstīm. Šogad bija pārstāvētas četras valstis – Lietuva, Latvija, Igaunija un Spānija.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi